If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
De ce crezi ca pot aparea surprize?Dupa cate se vede la momentul asta plasa sa lipit foarte bine.
Sper sa tina, dar ramane de vazut daca am ales sau nu varianta optima de lipire.
Cine stie ce greutate are o bara fata stock?
Last edited by FastFurious; 25 February 2011, 22:23.
Reason: Automerged Doublepost
Azi am avut o mare satisfactie cand am montat bara fata si am fost foarte multumit de rezultatul final.Plasa se incadreaza perfect si arata super bine.
Poze:
frumoasa masina, bara face toti banii, eu zic ca ar merge si un bad boy, mai ales acum ca e oferta la ghetto tunning, dai o fuga pana in bucuresti si gata
din pacate pentru unii, asa e , insa poate va avea alta treaba pe la capitala, si ajunge si la ghetto, pentru mine e mai simplu, deoarece am 50 km pana la bucuresti, dar nu am bani de asa ceva
Pentru moment nu o sa fac "bad boy", deoarece asta ar implica sa modific bara fata in partea de sus ca sa-l fac dupa cum as vrea eu, dar poate mai tarziu se va face si asta si atunci baietii de la ProStreet o sa o faca ca ei au facut tot Kitul exterior si pe deasupra Baia Mare este mai aproape de Turda decat Bucurestiul.
Mai am o varianta mai aproape la Cluj la "Ufo Custom", dar pentru moment singura prioritate ramane suspensia.
Ori cum va multumesc de aprecieri.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment