Nu am circulat cu Loganul in perioada asta.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Originally posted by FastFurious View PostSorin ai dreptate satisfactia este mai mare cand lucrez eu.
Exceptand vopsitul oglinzii interioare cu negru, totul este facut de mine.
Comment
-
-
Originally posted by FastFurious View PostEu reglez cum pot si dupa aceea merg intr-n service pentru un reglaj de faruri daca va fi necesar.
Comment
-
Lupele nu au dispozitiv de reglare dar se pastreaza dispozitivul original al farului si si se poate regla de acolo, atat manual cat si prin reglajul pe inaltime din interiorul masinii.
Da-mi un link cu ce ai vazut tu ca poate sa-mi fie de folos.Multumesc.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Aici e link-ul cu tutorialul vazut de mine.Lupele se monteaza pe faruri de Nissan Sentra daca nu ma insel.Din ce am vazut e nevoie de foarte mult timp,rabdare si ceva scule.In cazul loganului am inteles ca e mai usor.
P.S Episoadele 2,3,4 le gasesti in lista din dreapta.Last edited by Alex_MIU; 15 August 2011, 20:21.
Comment
-
No asa.....mah!
E tare de tot
Comment
-
Sunt cel mai ghinionist om din lume.
Azi am montat noile faruri dupa o lunga asteptare (din 2 august nu mai am faruri), dar din pacate se pare ca faza lunga nu functioneaza pe dreapta, asa ca urmeaza inca cateva zile de asteptare si un miliard de nervi.Attached FilessigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Nu esti cel mai ghinionist, stai linistit. Cand le-am montat eu, dupa 3 blituri, dreapta a ramas pe lunga, din cauza controller-ului defect. Apoi, am observat ca lupa din stanga bate foarte aiurea. Toate s-au rezolvat, si acum e ok. Deci stai linistit, daca ai cumparat de la cineva de pe forum lupele, sigur te rezolva. Eu am luat de la SerbanPC, dar omul a inteles ca nu e buna treaba, eu am inteles ca nu e el de vina, si s-a rezolvatCumpar volan de Duster
Comment
Comment