Ca sa nu se simta neglijata pana cand urmeaza update-uri importante azi i-am facut un mic cadou de la SPARCO:
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Te salut si te felicit pentru masina,e super frumoasa iar pedalele sa le calci cu placere,daca sunt cele de aluminium sunt foarte rezistente,am si eu de vreo 3 ani dar WRC si nu dau semne de uzura,bafta in tot ce ti-ai propus si sa ne auzim cu bine la 150 CP!
Comment
-
Originally posted by adil View PostTe salut si te felicit pentru masina,e super frumoasa iar pedalele sa le calci cu placere,daca sunt cele de aluminium sunt foarte rezistente,am si eu de vreo 3 ani dar WRC si nu dau semne de uzura,bafta in tot ce ti-ai propus si sa ne auzim cu bine la 150 CP!sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostCa sa nu se simta neglijata pana cand urmeaza update-uri importante azi i-am facut un mic cadou de la SPARCO:sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Tuning and Drift Show 2013
Felicitarile mele.
Comment
-
Originally posted by mirci78 View PostFelicitarile mele.
Acest eveniment pentru mine a fost doar o prezenta si o intalnire cu vechi si buni prieteni fara ca masina sa fie jurizata si sa intre in competitie, datorita faptului ca am putut fi prezent doar in cea de a doua zi.Cu toate acestea m-am simtit bine si m-am bucurat sa ma intalnesc cu prieteni "infectati de acelasi microb" ca si mine.
Originally posted by kubala7 View Posteu am vazut masina acum de jumatate de ora cand mergea spre casa SuperbasigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
salutare! Seamana, doar culoarea difera...
Comment
-
Originally posted by MihaiiahiM View PostTe-am intrebat pentru ca este destul de mare diferenta. Eu la 190km/h am 3250 ture.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment