Am deschis acest topic in numele lui Fast Furious. Il rog in continuare sa ataseze pozele cu masina lui, sa vedem si noi "jucaria"
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Multumesc frumos , astept parerile voastre.
DACIA LOGAN 2007 - 1.5DCI culoarea Rosu Pasion ; Kit exterior complet(bara fata +spate,praguri, eleron, pasaje aripi fata si spate mai pronuntate),jante Wolfrace pe 15+distantiere de 3.5cm+3.5cm pe axa spate, faruri cu angel ayes si xenon pe faza scurta, stopuri cu leduri pe spate.
Interior :-DVD cu diagonala de 5 inch + touch screen + Bluetooth+ TV tuner. Sunt achizitionate si se vor monta 2 parasolare cu display de 9 inch si oglinda retrovizoare cu display de 7 inch.
-Masina a castigat 2 premii din 2 participari:
-BEST AUTOHTONA - ******* Days -Cluj 2008 si
-BEST EXTERIOR la Tg. Mures BBT Tuning Show - 2008.Last edited by valeriuciprian; 23 February 2009, 20:00.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
-
Urmeaza mai mule modificari:
- schimbarea jantelor cu unele pe 16,
- se va monta o suspensie sport,
- la motor vreau sa fac un cip tuning,
- se va schimba evacuarea cu una complet din inox,
- iar in interior urmeaza scaune sport si totul piele rosu cu negru si nu in ultimul rand un sistem audio performant..........................sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Foarte frumoasa masina...baga-te si la motor si atunci va fi excelenta masinuta ta.
Comment
-
Nu este primul chit exterior,mai are cineva asa ceva oricum arata bine DAR ai grija la gropile din Romania.Asteptam poze cu interiorul.Attached FilesToţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
Originally posted by amg View PostNu este primul chit exterior,mai are cineva asa ceva oricum arata bine DAR ai grija la gropile din Romania.Asteptam poze cu interiorul.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by amg View PostSa nu crezi ca am zis cu rea intentie,i-am raspuns lui VanDiesel.O poza cu spatele masinii se poate?sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by tzony_18 View Postfrumoasa masina...cati cp are ? e stoc deocamdata nu?
bafta si spor in continuare la modificat!
[QUOTE=iamagi;264205]@cezar pretul, din ce stiu eu, ajunge pe la 3400 ron..
mai sa o stapanesti sanatos, dar zi-mi ce bec ei pe pozitie, ca vreau si eu ca are intensitate mai mica ca originalul [/QUOTE
Este un bec de pozitie cu led culoare alb artic, daca mai retin bine.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment