Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poate isi ia omu jante sau evacuare sau remapare sau mai stii chiar alta masina
    Surpriza,surpriza....

Impossible is nothing

Comment

• Eu stiu ca avea in gand o remapare in decursul lunii asteia! Ar trebui sa fie asta elementul surpriza ?!

Comment

• Se pare ca nu sunt singurul nerabdator sa vina mai repede 27 septembrie.
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

• GATA STIU.REMAPARE, ca si eu astept exact acelasi lucru;)
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Cineva a ghicit ce urmeaza , dar care sunt aceia care au ghicit? Ghici..................
            sigpicFast&Furious
            Team CSR
            Logan Club CLUJ

Comment

• oare eu???:P
              Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Nu va voi spune care ati ghicit, dar sa nu zice-ti ca sunt rau.......................o idee veche incepe sa prinda contur.......................
                Va urma..................
                Attached Files
                sigpicFast&Furious
                Team CSR
                Logan Club CLUJ

Comment

• belea!
                  tare de tot!
                  oare...ce sa-ti spun?...mai are rost?
                  ....restul e LOGAN!
                  Bafta!
                  S-o vezi si pe a mea de marti incolo!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• ppfffuuu la asta nu ma asteptam sincer.sunt foarte curios cum va fi in final.colegu daca va fi gata pana pe 27 fi sigur ca vreau sa vad si eu.mult respect!!!

Comment

• deci.....platesc bine...!!!fa-mi si mie rost...vreau si eu...te rooog
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
                        deci.....platesc bine...!!!fa-mi si mie rost...vreau si eu...te rooog
                        Nu am de unde sa-ti fac rost, ce ai vazut este facut si masurat de mine pentru masina mea.
                        Pentru fiecare masina difera nu este ceva STAS sa se potriveasca la toate trebuie masurat la super fix si facute ajustari.
                        Eu am avut pe Dacia 1300 pe care am avut-o inainte dar la Logan este mai mica ca si dimensiune si mult mai greu de realizat.
                        sigpicFast&Furious
                        Team CSR
                        Logan Club CLUJ

Comment

• la vreme la logan nu e la fel)in fine.ms

Comment

• Originally posted by MS 41 NZN View Post
                            la vreme la logan nu e la fel)in fine.ms
                            Imi pare rau daca ai inteles gresit dar chiar nu este la fel la nici un Logan, chiar daca diferentele sunt de ordinul milimetrilor.
                            Daca ne italnim o sa vezi ca nu vorbesc prosti sau nu vreau, vei vedea ca am dreptate.
                            sigpicFast&Furious
                            Team CSR
                            Logan Club CLUJ

Comment

• Azi am reusit sa fac probele necesare inaintea montarii.Am ajuns la concluzia ca este mult mai complicat si inca mult de ajustat decat m-am asteptat, dar la final va iesi ceva special.
                              Attached Files
                              sigpicFast&Furious
                              Team CSR
                              Logan Club CLUJ

Comment

• arata bine...ia uite....maciulia e exact ca a mea...numai ca a ta e cu rosu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google