Mersi NZN-ule, sper ca nu te-ai suparat si sa sti ca o sa arate mult mai bine cand va fi gata.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
nu domnu....stai linistit o sa incerc si eu sa imi fac...nu stiu care vor fi rezultatele dar nah...incercarea moarte n-are...bafta...sa ne vedem cu bine la CJhttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
FastFurious - sper ca nu te-am speriat vineri cand te-am claxonat.te pregateai sa pleci din fata casei si am trecut pe acolo am recunoscut masina
beton arata chestia sata pentru schimbator
Comment
-
Originally posted by Silviu_MM View PostFastFurious - sper ca nu te-am speriat vineri cand te-am claxonat.te pregateai sa pleci din fata casei si am trecut pe acolo am recunoscut masina
beton arata chestia sata pentru schimbatorsigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Nu puteam sa ma opresc ca eram grabit nevoie mare...dar ne vedem la cluj oricum
Comment
-
Si ce grea e asteptarea
Stai sa vezi, ca o sa treaca aproape ca un an
Bafta!
Comment
-
PFL-ule da-mi un PM cu numarul tau de tel ca azi de exemplu am trecut prin turda si am stat putin si nu aveam numarul tau de telefon.Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Originally posted by dj_dragos View PostPFL-ule da-mi un PM cu numarul tau de tel ca azi de exemplu am trecut prin turda si am stat putin si nu aveam numarul tau de telefon.
Partea proasta ca lucrez de dimineata de la 6:30 pana seara la 19:30 zilnic.
Originally posted by sibianul View PostSi ce grea e asteptarea
Stai sa vezi, ca o sa treaca aproape ca un an
Bafta!
Trece .....greu.................da trece.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
PFL-ule nu e exact data cand va fi campionatul european de drifting???mai ce rau imi pare ca nu pot veni si eu pt sustinere.dar ne vom vedea la intrunire cu sigurantaMuzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!
Comment
-
Originally posted by 1q Mitru View PostSpune-mi te rog si mie, de la ce ora se tine? Poate reusesc sa vin la sustinere.
Dumineca 20 septembrie de la 10 la 20
[QUOTE=dj_dragos;410156]PFL-ule nu e exact data cand va fi campionatul european de drifting???mai ce rau imi pare ca nu pot veni si eu pt sustinere.dar ne vom vedea la intrunire cu siguranta[/QUOTE
Sper sa ajung la intalnire.............
AMR................10 zile lungi.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment