AMR............................................... .....9 zile lungi
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
Schimbatorul cu directie precisa e f tare daca il poti pune, eu zic sa nu tai inca din tija pt ca iti trebuie putina forta sa-l duci exact unde trebuie, la asa ceva chiar nu m-am gandit ca te gandesti :P.
P.S. Hai sa mergem sa-i vedem masinuta lui radu expusa la Polus!
Comment
-
Originally posted by Bibi View PostSchimbatorul cu directie precisa e f tare daca il poti pune, eu zic sa nu tai inca din tija pt ca iti trebuie putina forta sa-l duci exact unde trebuie, la asa ceva chiar nu m-am gandit ca te gandesti :P.
P.S. Hai sa mergem sa-i vedem masinuta lui radu expusa la Polus!
Astept sa-mi vina consola de PH2 si sa le montez.
Ziua de azi a trecut repede si frumos, ....................AMR 1 zi scurta(maine) si 6 zile lungi.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Detaliaza-ne ce s-a intamplat astazi!
Cum a fost?
Bafta!
Comment
-
Originally posted by sibianul View PostDetaliaza-ne ce s-a intamplat astazi!
Cum a fost?
Bafta!
Originally posted by playmo View Postam vazut si eu in sfarsit masina live, arata mai bine decat in poze dar cocotata rau saraca
In curind nu o sa mai fie "cocotata" sa vedem atunci ce o sa se mai spuna.
P.S.
Puteai sa dai un semn de viata daca ai fost la Cluj la fel cum au facut-o si alti colegi de pe forum cu care m-am intalnit.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by playmo View Postnu te-am prins langa masina, in mai multe randuri am intrebat lumea din jur dar erau doar spectatori si nu stiau nimic despre proprietar.
Da Doamne sa treaca timpul mai repede........................
Ceva poze de la King of Europe ....................cu masina mea bineinteles.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Originally posted by FastFurious View PostSambata si Dumineca am fost peste tot :la stampilat cine iesea afara, la vanzare de bilete , si la inca o gramada de alte chestii care din pacate m-au tinut departe de masina.
Da Doamne sa treaca timpul mai repede........................
Ceva poze de la King of Europe ....................cu masina mea bineinteles.sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Radule, dar ce bine arata stanga fata!
A costat mult?
Vreau si eu!!!!
Comment
-
Dar, pe aceea as vrea-o daca se poate!
Comment
-
Originally posted by FastFurious View Post.................................................. .................................................. .......Attached FilessigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
Comment