Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata oribil fara suspensii modificate. Cocostarc. Si da, sunt un invidios

Comment

• Iamagi stai relax. Atata timp cat masina castiga premiu dupa premiu , se pare ca aceasta combinatie ( kit f mare + arcuri stock + jate pe 15 + cauciuc Kormoran) este foarte tare .
      Fast..spor la bani sa le rezolvi pe toate!
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
        Iamagi stai relax. Atata timp cat masina castiga premiu dupa premiu , se pare ca aceasta combinatie ( kit f mare + arcuri stock + jate pe 15 + cauciuc Kormoran) este foarte tare .
        Fast..spor la bani sa le rezolvi pe toate!
        Multumesc
        Aici fac tuning pentru moment de ce sunteti rai si nu ma intelegeti?
        Ultima achizitie este usa la garaj.
        As vrea sa le pot face toate o data dar nu-mi permite bugetul.
        Daca as avea bani de suspensie si as lasa-o jos inainte sa termin accesul in curte , nu as mai putea intra, asa ca deocamdata suport criticile.
        Attached Files
        Last edited by FastFurious; 19 July 2010, 13:38.
        sigpicFast&Furious
        Team CSR
        Logan Club CLUJ

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          Arata oribil fara suspensii modificate. Cocostarc. Si da, sunt un invidios
          .............Pe ce???
          sigpicFast&Furious
          Team CSR
          Logan Club CLUJ

Comment

• Ideea e ca trebuiau intai arcurile si jantele mari si apoi kitul. Asta pentru ca garda la sol nu stii cat iti va cobori acum.

Eu am lasat jante stock cu arcuri sport si apoi kitul si acum regret pentru ca nu imi pot pune ce jante vreau din cauza ca va cobori prea mult si ating cand intru pe strada, cand merg pe strada, cand o bag/scot din garaj sau cand ma duc la iarba verde .

Succesc cu casa si mai treci si pe la masina din cand in cand !
            sigpic

Comment

• Originally posted by iamagi View Post
              Ideea e ca trebuiau intai arcurile si jantele mari si apoi kitul. Asta pentru ca garda la sol nu stii cat iti va cobori acum.

Eu am lasat jante stock cu arcuri sport si apoi kitul si acum regret pentru ca nu imi pot pune ce jante vreau din cauza ca va cobori prea mult si ating cand intru pe strada, cand merg pe strada, cand o bag/scot din garaj sau cand ma duc la iarba verde .

Succesc cu casa si mai treci si pe la masina din cand in cand !
              Cu bani destui se gaseste solutia potrivita chiar daca am montat prima data kitul exterior inaintea jantelor si a suspensiei, dar pentru moment dupa cum se vede banii merg intr-o alta directie.
              Dupa ce ma voi muta la primul etaj o sa mai pot face ceva si pentru masina si daca o sa utilizez numai banii care-i dau momentan pe chirie si intretinere.
              sigpicFast&Furious
              Team CSR
              Logan Club CLUJ

Comment

• Nu trebuie sa gasesti o scuza la ceea ce nu reusesti a face. Faptul ca iti faci o casa nu te absolva cu nimic de "responsabilitatile" tuningului cu pretentii, din categoria caruia vrei sa faci parte.
                E mult de spus, si o dam in diverse.
                Spor la treburi. Aici incearca sa-ti prezinti masina si nu casa. Caci daca toti am face asta, s-ar produce o ciorba.

Comment

• Gicule, si la mine tot asa a fost!
                  Mai intai kit-ul, apoi jantele si apoi suspensia. Mi-era groaza de ce se va intampla....lucru care s-a si intamplat, dar am reusit sa gasesc solutiile ideale!
                  Radule, spor la treaba!
                  aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• bai ce aveti cu omu:-??...e fix problema lui daca si face casa mai intai sau masina...asa i masina arata ciudat asa...dar cu arcuri si jante pe 17 se rezolva...a zis omu ca le face n timp acu are alte prioritati...nu inteleg de ce sariti pe elbaga mare frate cu munca la casa ca e frumoasa...cu toate ca nu trubia sa pui aici pozele aleain fine...bft pe viitor...cu vreo 3.000 lei ai rezolvat masina;)
                    AdY_JmL_2015

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                      Nu trebuie sa gasesti o scuza la ceea ce nu reusesti a face. Faptul ca iti faci o casa nu te absolva cu nimic de "responsabilitatile" tuningului cu pretentii, din categoria caruia vrei sa faci parte.
                      E mult de spus, si o dam in diverse.
                      Spor la treburi. Aici incearca sa-ti prezinti masina si nu casa. Caci daca toti am face asta, s-ar produce o ciorba.
                      Nu estew o scuza, dar tuningul este o pasiune si casa este o necesitate si din pacate la momentul asta nu am putere financiara sa le duc pe amandoua o data si de aceea am decis ca si prioritate casa in loc de masina.
                      Daca la kitul exterior nu poate comenta nimeni asa va fi si cu jantele si cu suspensia la momenul potrivit.

Originally posted by icstrem_no1 View Post
                      bai ce aveti cu omu:-??...e fix problema lui daca si face casa mai intai sau masina...asa i masina arata ciudat asa...dar cu arcuri si jante pe 17 se rezolva...a zis omu ca le face n timp acu are alte prioritati...nu inteleg de ce sariti pe elbaga mare frate cu munca la casa ca e frumoasa...cu toate ca nu trubia sa pui aici pozele aleain fine...bft pe viitor...cu vreo 3.000 lei ai rezolvat masina;)
                      Ar fi bine sa ajunga 3000 Ron, dar aproape atatia bani este numai suspensia fara sa mai pui la socoteala jantele si cauciucurile.

Originally posted by sibianul View Post
                      Gicule, si la mine tot asa a fost!
                      Mai intai kit-ul, apoi jantele si apoi suspensia. Mi-era groaza de ce se va intampla....lucru care s-a si intamplat, dar am reusit sa gasesc solutiile ideale!
                      Radule, spor la treaba!
                      Mersi Sorine si Bafta la concursul la care te vei inscrie cu masina.
                      Last edited by FastFurious; 19 July 2010, 16:08. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpicFast&Furious
                      Team CSR
                      Logan Club CLUJ

Comment

• suspensia?3.000?ii pui reglabila?

Comment

• acum depinde si ce suspensie pui...eu am zis niste arcuri sport si atatdepinde si de gume...jante...
                          AdY_JmL_2015

Comment

• din moment ce masina a cistigat multe premii, nu pot decit sa-l felicit pe proprietar
                            toate la timpul lor, nu cred ca nu te-ai gindit la niste roti mai misto, stai linistit ca va veni si cascavalu, si atunci NO COMENT.....
                            "Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic

Comment

• Super masina
                              http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

• Singura chestie care nu imi place la masina este bara fata .....mult pre iesita in fata parca ar fi plug de dezapezire in rest imi place si asa cu suspensie stock
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google