Sau buza polishata si miezu negru...Ceva de genu.
Loganul cu care ma mandresc CJ 47 MRM
Collapse
X
-
-
sper sa te ajute cu ceva
PS:nu toate s-ar potrivi pe logan pt ca au 5 prezoane...dar asa ca idee le-am pus
Comment
-
Ca idee, trebuie sa fie contrastul, sa iasa in evidenta!
Parerea mea!
Parca, ar trebui ceva, ceva mai mari........!
Bafta in decizia pe care o vei lua!!!!
Comment
-
Arata exact ca niste jante de acum 15 ani deci nu fa schimbul, jantele la o masina constitue 70% din look spunea Chip Foose. Asteapta si cumpara niste jante noi calumea nu tot felul de sh-uri daca vrei sa faci ceva calumeaKingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Brock B1 daca se mai fabrica sau daca gasesti o ocazie, ar arata cel mai bine pe masina ta, adica cele din poza 3.
Comment
-
-
nu stiu ce sa le fac...mai bine de atat n-am cum
sper sa te ajute cu ceva
PS:eu raman la parerea ca nu trebuie sa le ieiAttached Files
Comment
-
Originally posted by MishuRS View Postnu stiu ce sa le fac...mai bine de atat n-am cum
sper sa te ajute cu ceva
PS:eu raman la parerea ca nu trebuie sa le iei
Greu de hotarat.
Dupa cum m-am inteles cu proprietarul jantelor negre sambata, azi ne-am intalnit si am hotarat sa pastrez jantele mele pe 15 pentru moment.
Azi am tras concluzia ca cele mai potrivite jante pe masina mea sunt pe 17 cu 7,5-8J fata si 9J spate si ca un lucru foarte important este ca jantele sa fie achizitionate noi nu second hand.
Am aflat tot azi ca jantele sunt DEZENT.
Sper ca am gandit bine si am ales bine.
Mai am rabdare si putere sa suport critici din partea voastra si sa-mi iau niste jante care sa fie potrivite cu kitul exterior pe care il am si care il indragesc foarte mult.
Va multumesc tuturor care ati incercat sa ma ajutati sa iau decizia aceasta (eu consider acum ca este decizia potrivita sa aleg jante pe 17).sigpicFast&Furious
Team CSR
Logan Club CLUJ
Comment
-
Radu...o decizie inteleapta!
Comment
Comment