Super tare frate a iesit lumina de la clima.
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
Poze cu iluminarea consolei pe masina...eu zic ca a iesit beton pentru munca unui amator...sigpic
Comment
-
Azi am schimbat smd-urile de la ace si display cu unele mai puternice...cele vechi erau de toata jena...nu stiu cum le-am nimerit...abia luminau.
Iata rezultatul...in unele poze se vede spre portocaliu in loc de rosu dar e de la aparat...sigpic
Comment
-
@dany_6900-salut!la pedale am neoane 12v,le gasesti la magazine cu accesorii auto si daca esti hotarat ia-ti mai bine cu leduri...le-am legat la lumina din torpedou.Schimba toate ledurile de la faruri daca vrei sa te tina...alea se vor arde pe rand...
@shatky-multumesc si spor la modificari...sigpic
Comment
-
Astazi am dus la vopsit pragurile si prelungirile...deci in curand vom aparea cu un look imbunatatit ...sper saptamana asta sa le pun...daca are cineva idee cu ce pot prinde pragurile ar fi de folos...nu vreau sa dau gauri...ma gandeam la capete sa le prind cu holzsuruburi si in lungul lor cu mastic.Dar acum vine intrebarea ce mastic e mai bun?
@dany_6900-nu se scot greu...te prinzi imediat ce si cum...cracanezi putin sticla la colt cu o surubelnita(cu grija sa nu o spargi) si cand s-a desprins putin din mastic apuci si tragi si se desface toata.La leduri trebuie sa scoti vecea instalatie si sa faci alta cu fir subtire si leduri de 5 mm legate in serie cu rezistente...sigpic
Comment
-
Comment