Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da Cata...ala era crapat de la accident cand s-a torsionat traseul s-a rupt din sudura...teava era cea pusa la montarea tobei,deci era buna.Acum i-a tras un cordon de sudura sanatos acolo si i-a pus si platbanda pt ranforsare.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
      Da Cosmin,e super meserias...cand mi-a vazut gaura la bara sa vezi cum facea prin atelier "fucking shit!....fucking shit!"...))) vreo ora asa a tinut-o...
      Cristi,nu o fac eu de show...mie sa imi placa...
      despre Adrain numai laude de vorba si de la mine. chiar azi l am sunat si era nervos rau...acum stiu de ce
      tine foarte mult la aspect, sa iasa la linie

Comment

• De ce nu ai renuntat dragose si la catalizator? oricum frumoasa lucrare, trebuie sa ma indreptati si pe mine in primavara spre acest atelier !!!
        sigpic
        The MVP

Comment

• Victoras,nu prea vreau sa renunt la catalizator...cel putin nu inca...
          sigpic

Comment

• fucking shit!!...cand am pus catalizatorul sus,facea ca trenu,e nascut dramaturg nea Adi dar bun meserias
            sigpic
            "BRABUS" STYLE

Comment

• dada...ca trebuie sa gasesca o solutie la ce am eu acolo...ca aoleo...si a fost f simplu,stia exact ce sa faca...) fucking shit!!!!
              sigpic

Comment

• beton masina man,sper sa nu mai ai accidente.bafta

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Fachin sit!!! Ce ziceam eu pe pagina din urma vere? E criminal nea Adi, criminal. Eu deja m-am obisnuit!
                  _
                  B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• initial nu m-am prins ca la mine e mai complicat cu gauricea...pe urma am inteles de ce...
                    sigpic

Comment

• credeai ca e vorba de alta gaurice

Comment

• s-a schimbat sunetul acuma dupa ce ai facut traseul ?
                        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• ceva de genu...

DNY-sa zicem ca s-a schimbat putin...e mai gros...nu prea am apucat sa imi dau seama,o sa o vad la drum si cand se va incalzi mai mult...
                          De dimineata am fost prin vitan o tura ca sa imi caut niste braduleti si dopuri care imi lipseau.Am constatat ca imi atinge toba in partea de jos a decupajului din bara,desi ieri nu atingea...probabil s-a lasat singura.O sa o reglez putin din colierul de prindere...asta daca gasesc un loc mai caldurons ca afara nu e chip...
                          Last edited by Dragman; 1 February 2012, 13:23. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• Dupa mine a urmat taicamiu...
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Imi pare rau pentru ce s-a intamplat . Nu e grav dar ti se face scarba numai cat stai prin service-uri
                              Lupa este ok ?
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Lupa pare ok...sper sa nu aiba ceva rupt pe interior.
                                Last edited by Dragman; 3 February 2012, 13:12.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google