Da Cata...ala era crapat de la accident cand s-a torsionat traseul s-a rupt din sudura...teava era cea pusa la montarea tobei,deci era buna.Acum i-a tras un cordon de sudura sanatos acolo si i-a pus si platbanda pt ranforsare.
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Originally posted by Dragman View PostDa Cosmin,e super meserias...cand mi-a vazut gaura la bara sa vezi cum facea prin atelier "fucking shit!....fucking shit!"...))) vreo ora asa a tinut-o...
Cristi,nu o fac eu de show...mie sa imi placa...
tine foarte mult la aspect, sa iasa la linie
Comment
-
fucking shit!!...cand am pus catalizatorul sus,facea ca trenu,e nascut dramaturg nea Adi dar bun meseriassigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Fachin sit!!! Ce ziceam eu pe pagina din urma vere? E criminal nea Adi, criminal. Eu deja m-am obisnuit!
Comment
-
s-a schimbat sunetul acuma dupa ce ai facut traseul ?
Comment
-
ceva de genu...
DNY-sa zicem ca s-a schimbat putin...e mai gros...nu prea am apucat sa imi dau seama,o sa o vad la drum si cand se va incalzi mai mult...
De dimineata am fost prin vitan o tura ca sa imi caut niste braduleti si dopuri care imi lipseau.Am constatat ca imi atinge toba in partea de jos a decupajului din bara,desi ieri nu atingea...probabil s-a lasat singura.O sa o reglez putin din colierul de prindere...asta daca gasesc un loc mai caldurons ca afara nu e chip...sigpic
Comment
-
-
Imi pare rau pentru ce s-a intamplat . Nu e grav dar ti se face scarba numai cat stai prin service-uri
Lupa este ok ?Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment