Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da da!asa facem >
    sigpic

Comment

• ia ia ))) !!! capota cu bad boy 200 ron.. oferta doar azi...
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Poze cu pragurile,prelungirile si spoilerul puse...
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Hai bre ca-i frumoasa . Dragos nu ne-ai pus poze din fata. Urmeaza toba si multa multa benzina, poate ne vedem saptamana asta.....Ce zici ?
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• Repede tu sa carcotesti!Sunt poze din fata mai in urma...Merci de aprecieri!Benzina sa fie!!!!
            sigpic

Comment

• dragmane eleronu, eleronu domne cu ce l-ai prins ???
              sigpic
              The MVP

Comment

• MVP-ule,l-am prins cu autofiletante,4 la numar,si cu mastic.Pe urma a chituit nenea vopsitoru peste gauri si a dat cu smacolina adica vopsea si toate cele.Oricum,nu mai pleaca de acolo decat cu tot cu portbagaj.
                sigpic

Comment

• foarte frumoasa masina, ii mai lipsesc niste pleoape si niste jante mai smechere si e brici....felicitari
                  sigpic
                  Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Merci Stresu!ii mai lipsesc multe,dar sunt alte prioritati acu,cum ar fi revizia de 60 k,destul de costisitoare...pleoape nu as vrea sa ii pun...poate cobor capota...jante urmeaza la primavara,pt ca pe astea le trec pe cauciucuri de iarna.
                    sigpic

Comment

• Ia domne jante la masina ce revizii, auzi tu la el ) ! Glumesc.

Daca iti iei vreo piesa sa-mi zici si mie de unde ce si cum, citeam aici pe forum si este un user claudiu....etc, te-ai interesat ?
                      Last edited by Eu4yas; 13 August 2009, 16:00. Reason: Automerged Doublepost
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Da,Cristi...pai de la el cred ca iau distributia si pompa de apa...si bielete antiruliu cred.Nu de alta dar cand accelerez mi se deplaseaza maneta schimbatorului putin in fata si am inteles ca de la alea se trage.
                        Cand o sa ma vad scapat de revizia asta ma imbat grav!oricum o parte le-am facut din mers...bujii,filtru aer,ulei,placutele mai incolo...nu ramane decat distributia,lichidul de racire,curele accesorii si ce o mai gasi...si poate rezolv si cu furca aia nenorocita de ambreiaj care scartaie ca dreq!
                        sigpic

Comment

• usor usor..se rezolva ce naiba..doar din atata lucru te vaiti?
                          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                            Da,Cristi.........Cand o sa ma vad scapat de revizia asta ma imbat grav!..............!
                            Daca faci treaba asta fara mine, jur ca, iti dau bucata F.....E
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Asa e Cosmin!Dar stii cand pica excat ca p... in perioada concediilor cand te plimbi cu masina si parca auzi strigand de sub capotau-ma la service,du-ma la service!si kilometri se inmultesc,si cand te intorci din concediu sunt multi ai dreq si banii nu mai sunt,ca ai facut schimb cu kilometrii si aia de la service nu fac pe datorie...cum ar fi sa te duci la service si dupa ce iti termina treaba sa le zici-"trece-ma si pe mine pe caiet!" ehhhh...las-o ca merge...nu i-or sari curelele asa repede!ca io am grija de ea,nu ii rup buza ca Cristi!Ai auzit ma?ii rupi buzaaaaa!!!!
                              sigpic

Comment

• Jeeeeee ???? Niciodata, eu sunt cel mai cuminte maaaaaa.

Daca mai zici de rau jur ca vin si-ti tai cureaua .
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google