Da da!asa facem >
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Poze cu pragurile,prelungirile si spoilerul puse...sigpic
Comment
-
Merci Stresu!ii mai lipsesc multe,dar sunt alte prioritati acu,cum ar fi revizia de 60 k,destul de costisitoare...pleoape nu as vrea sa ii pun...poate cobor capota...jante urmeaza la primavara,pt ca pe astea le trec pe cauciucuri de iarna.sigpic
Comment
-
-
Da,Cristi...pai de la el cred ca iau distributia si pompa de apa...si bielete antiruliu cred.Nu de alta dar cand accelerez mi se deplaseaza maneta schimbatorului putin in fata si am inteles ca de la alea se trage.
Cand o sa ma vad scapat de revizia asta ma imbat grav!oricum o parte le-am facut din mers...bujii,filtru aer,ulei,placutele mai incolo...nu ramane decat distributia,lichidul de racire,curele accesorii si ce o mai gasi...si poate rezolv si cu furca aia nenorocita de ambreiaj care scartaie ca dreq!sigpic
Comment
-
Asa e Cosmin!Dar stii cand pica excat ca p... in perioada concediilor cand te plimbi cu masina si parca auzi strigand de sub capotau-ma la service,du-ma la service!si kilometri se inmultesc,si cand te intorci din concediu sunt multi ai dreq si banii nu mai sunt,ca ai facut schimb cu kilometrii si aia de la service nu fac pe datorie...cum ar fi sa te duci la service si dupa ce iti termina treaba sa le zici-"trece-ma si pe mine pe caiet!" ehhhh...las-o ca merge...nu i-or sari curelele asa repede!ca io am grija de ea,nu ii rup buza ca Cristi!Ai auzit ma?ii rupi buzaaaaa!!!!sigpic
Comment
Comment