sa-mi trag palme ce marfa sunt, si eu il invidiez pe propietar......
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
Incet incet ne apropiem...sigpic
Comment
-
Sa mai stergem putin praful pe aici cu cateva modificari minore dar de efect...
-inele ovale din mdf pentru spate si izolarea cu cu silent coat.Multumesc DACIASHOP !!!!sigpic
Comment
-
Pare ok dar preseaza cum trebuie materialul ala cu o rola ceva.
Comment
-
placajul ala ce vine in spate cu ce/cum l-ai taiat? poti pune o poza cum vine ? longitudinal incap boxele ? ca am unele ovale si urmeaza sa le pun.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
@Canto-acolo erau inc ain lucru...le-am mai asezat mai bine,am pus si in spatiile care se vad goale acolo,pe langa inele,etc...oricum se simte zic eu...nu am muncit degeaba.
@RCN-depinde daca vrei sa umpli toate spatiile cu leduri sau doar pozitie/frana si semnalizare(cum e la alea)...lucrarea e undeva in jurul a 400 ron...aproximativ...
@Tudor-placajul era taiat demult la baietii unde am montat boxele prima data...longitudinal,din cate stiu eu,incap doar daca nu ai centura pe mijloc...nu sunt sigur...s-ar putea sa ma insel...
@MVP-pun poze,intai sa fac cateva...sta putin mai umflata in zona boxelor dar nu e ceva deranjant...daca pui rotunde e si mai discret.
Eu zic ca a meritat efortul...nu mai sunt vibratii aiurea,sunetul e mai fidel...sigpic
Comment
Comment