Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Daca vrei calitate si efect si pretul va fi pe masura. Multa bafta in continuare.

Comment

• uite izolatie colegu ;))... se "vede" diferenta cu muzica tare...

si pe dedesubt e la fel partea din portbagaj ;))...

1500x 30 cm de aluband...

eu momentan nu mai am difuzoare la luneta dar o sa imi pun cu prima ocazie...
      Attached Files
      "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• n.am zis nimic, chiar e ok pretul
        sigpic

Comment

• @alienu-aia da izolatie...eu inca nu am coborat-o si dupa bancheta,dar nu se stie ce va urma...
          sigpic

Comment

• se auzeau niste scartaieli... vibratii ciudate... dupa ce am facut treaba nu se mai aud... eu am si toata partea de sus unde ai tu acum difuzoarele decupata si refacuta de jur imprejur si partea din mijloc e din paf de 20 mm... pot pune 2 ligheane se spalat rufe acolo linistit ... cine a vazut ce se ascunde sub izolatie a zis ca nu am niste piulute pe sus :d...
            "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• hahaha...inseamna ca ai planuri mari cu partea din spate...eu pana nu fa calta incinta la sub nu mai izolez nimic.Atunci o sa vad ce mai are nevoie...
              sigpic

Comment

• Poze pentru MVP cu mocheta spate si boxele montate si cateva poze din locuri mai pitoresti...
                Attached Files
                Last edited by Dragman; 5 June 2012, 12:42.
                sigpic

Comment

• te-ai plimbat si weekendul asta . Gata, intoarce-te la biroul tau magic...ca ai comenzi

Comment

• aaaa pai e foarte tare treaba cu inele pe spate, o sa ma apuc si eu la mine ca nu imi place deloc cum stau mtx-urile acum. respect !!!
                    sigpic
                    The MVP

Comment

• Cu putina munca puteai monta si "in linie" nu oblic difurile din spate.
                      Attached Files

Comment

• cum se aude mai bine "in linie" sau "oblic"??? fantastic

Comment

• Era vorba de design, nu de cum se aude. "fantastic"

Comment

• Si eu as fi preferat sa fie montate drept,nu oblic,dar asa le-au montat baietii atunci...
                            sigpic

Comment

• Sa mai stergem putin praful de pe My ride...ca modificari facute in ultima vreme am avea asa: praguri model zender si niste capete de bara Lemforder(multumesc Evali);stop central cu leduri model nou-muuult mai puternice(sa rupa retina in 2).
                              si cateva cadre cu bolidul...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Eu cred ca tu ai fi fost un concurent bun pentru campionatele de anul acesta. Pacat ca nu te-ai inscris.
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google