Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dragos,ai o masina de milioane,DAR scapa de suporturile de numar. Nu prea au ce cauta acolo.
    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Mi-a facut Domnu Dragos si plafoniera fata + protbagajul pi leduri :P . Pot sa zic ca ie' fitza . Urmeaza ochii de pisica' . Inca odata , recomand

Comment

• Interior

Sa mai stergem praful pe aici...o mica interventie la interior-aeratoare de logan 2.Multumesc Evali !
        Attached Files
        sigpic

Comment

• da bine, sa le folosesti cu placere...

Comment

• Arata bine bafta.

Comment

• Crom..Câh!!!
              sigpic

Comment

• Sa stii ca si eu am zis CAH cand au aparut , dar uite ca acum prind. Au si alta forma , si se pupa si cu butoanele de la aeroterma de logan 2 .

Comment

• Asa m-am gandit si eu...daca nu aveam butoanele alea nu cred ca ma bagam...dar am zis ca putin crom folosit cu masura unde trebuie nu arata rau...acum na,e vorba si de gusturi...
                  Acum vreau sa schimb clapele de la usi,cele interioare pentru ca una la mana sunt crapate si nu mai stau bine si doi la mana vreau sa fie negre complet.Are cineva prin casa asa ceva?contracost,normal...
                  sigpic

Comment

• mai trebuie un volan de logan 2

Comment

• Domnu domnu , multumesc pentru ochisori de pisica cu leduri . Scapam de rugina si facem si manerele cu leduri a la SDP' (ca deh ).

Comment

• Sa mai stergem praful pe aici...ca e cam gros stratul...
                        Poze cu batranica prin diverse locuri pitoresti si o realizare recenta cu led-uri la un prieten.Enjoy!
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Ce-mi place ca te plimbi si te bucuri de agregat,sa fii sanatos
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• Sarumana Mult,nenea Matheo!sa te bucuri si tu de frumusetea ta!

P.S.-cine ma ajuta si pe mine cu niste faruri Mega Drive!imi trebuiesc doar sticlele.Ale mele s-au facut varzaaa!
                            sigpic

Comment

• Doar atatia km are masinuta ta ?

Sa o plimbi sanatos.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• As vrea eu sa aiba atatia...merci de urari!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google