Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• dragman..sa vezi cand s-o incalzi...sa vezi cum suna ) Oricum..misto tare.

PS. Mi-a ramas gandul la setarea farurilor...poate reusim sa o rezolvam candva.
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Hehe...abia astept sa vina caldura Cosmin!imi place ca are mai mult bas toba...nu te rupe de cap...
      Cu farurile,cand vrei,cand doresti facem treaba la real in subsol...si de preferat sa fie liber ca sa ne putem desfasura.in weekend acu montez 2 instalatii de xenon...deci tot pe asta sunt axat .)
      @UCN-la magazine dinastea clar nu gasesti...doar magazine de piese electronice...cu leduri de 5 mm e mai greu deoarece concentreaza lumina intr-un punct si tie sub bord iti trebuie lumina imprastiata pe arie mai mare...ca o solutie ar fi sa dai capul ledului pe pila sau smirghel mai aspru pana se face plana si apoi cu un smirghel fffff fin sau cu lac de unghii ii dai pe cap ca sa devina iar transparent...o sa iasa ok,poti incerca.Bafta!
      Last edited by Dragman; 28 January 2010, 22:14.
      sigpic

Comment

• Uitel si pe arogantul asta mic ... si-a pus si el toba pe titiu ... vruuuuuuum vruuuum placut.
        Daca mergi ca si pana acum ... inseamna ca o sa se auda decent toba ... cine stie, cunoaste .
        sigpic

Comment

• abia astept sa o vad live !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Am uitat sa ii multumesc lui Cosmin pentru ajutor!m-am luat cu vorba si...deci,Cosmin,dau o bere sau un led!
            sigpic

Comment

• ai fost tare ..exact cand am vrut sa-ti zic vreo doua.. atunci ai zis doua vorbe si te-ai scos ..

Sa o stapanesti sanatos, sa o barai sanatos , sa ai parte de ia cu si fara silencer (ai grija cu silencerul sa nu ajunga in posesia vreunui tuciuriu sau drogat) ... ce film sa puna , ce limitare ...nici poze nu facea ,daca nu-i ziceam !

Se aude frumos ,nici deranjant,nici nesemnificativ ...e perfecta pentru drum lung ...lucrata bine , inox , sudura exceptionala ...multumim domnului Adrian ...cine stie cunoaste calitatea!
              Last edited by cos_min_i; 29 January 2010, 12:26.

Comment

• Asa e...daca nu ziceai tu nu faceam nici poze...mereu fac asa...Merci de urari!
                sigpic

Comment

• Hopa tropa...iaca niste faruri in lucru...
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Tu in loc sa ne faci poze la toba si filmulete iti arde de faruri . Au iesit bine, sa vezi cum apare Sorin acum .

Iti dai seama ca se freaca pe maini !
                    9! 9! 9!
                    sigpic

Comment

• Cristi...am vrut sa fac de dimineata filmulet doar ca trebuiau 2 oameni-unul sa tina telefonul la toba si unul sa accelereze...nu am avut nici pe ce sa pun telu sa stea si sa acelerez eu...dar voi face si filmulet in weekend acum.
                      sigpic

Comment

• Sa faci un filmulet si cu silencer-ul montat.

Comment

• Cel mai bine nu faci filmuletz ... cine vrea sa o vada, sambata 30.01.2010 dupa ora 15:00 la polivalenta. Hmm, or fi mai multi ca de obicei ?
                          sigpic

Comment

• ok, merci mult
                            sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Pentru cei curiosi de sound,am reusit sa fac un filmulet!m-a ajutat MirCip sa il realizez.Scuze de calitate,e telefon...
                              sigpic

Comment

• Atmosfera..cantau masinile Sa o vedem pe strazi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google