Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Merci mult de urari!pe masina sper sa le vad si eu cat de curand...cauciucuri sa fie si vreme buna!
    @MVP-nu sunt luate de acolo...din alta parte,iti zic eu ce si cum,prin ce peripetii am trecut...
    sigpic

Comment

• frumos domne cu cele sinaia ce faci
      vopsitorie preturi bune

Comment

• Alea au caucioace de iarna!acolo raman!
        sigpic

Comment

• Frumoase jante nenea Dragos Imi plac si abia astept sa le vad pe masina. Sa le invarti cati mai multi km fara probleme
          sigpic

Comment

• Gata si distributia!arata bine cureaua veche,chiar f bine...mai ducea destul...dar asta e...sa stau linistit.
            Attached Files
            sigpic

Comment

• frumoasa masina. sa o ai sanatos. mi au placut ceasurile din bord. le ai facut singur ? cum pot sa mi fac si eu ? eu am ph2 merge ?

Comment

• marx-ce vezi tu in bord e folie electroluminescenta,numita si plasma...se gaseste la magazine de tuning,pe net e plin,etc...merge si la ph2.Bafta si merci de aprecieri!
                sigpic

Comment

• jantele sunt superbe :
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Pun cateva poze cu jantele...din pacate facute cu telefonul.O sa fac unele mai calumea altadata,cand eventual va fi si vreme frumoasa...
                    Ca prime impresii-stabilitate de nota 10,tragi de volan si masina parca e lipita cu superglue de sosea,demaraj mai greu,directia merge o leaca mai greu dar nu cu mult...cred ca o sa o duc sa ii fac si unghiul,nu a mai fost facu de ceva vreme si nu i-ar strica.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Mancai-as gura ei de frumoasa ce este!

Bravos maaa, este o schimbare radicala, 17 rullllz baby .
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• frumos model de janta si da perfect pe masina ;)
                        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Merci Cristi si Cosmin!ce mult poate sa schimbe rotile o masina!sper sa nu le fac terci pe drumurile noastre...oricum mi-am schimbat stilul de mers,nu ca inainte as fi mers neglijent dar oricum,acum sunt cu ochii cat cepele pe sosea.
                          P.S-cristi,deschide telefonul ala...in puii mei!
                          sigpic

Comment

• Stai ma asa ca n-am semnal , auzi tu, ce bine era lasata de spate pe cuvant, presupun ca aveai rotile celelalte in masina
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Sa le stapanesti sanatos si sa le alergi cu placere sunt frumoase rau.
                              sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Bai las-o dreq de treaba ca bag flexu pa ea si mai tai spire si o cobor!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google