If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Merci mult de urari!pe masina sper sa le vad si eu cat de curand...cauciucuri sa fie si vreme buna!
@MVP-nu sunt luate de acolo...din alta parte,iti zic eu ce si cum,prin ce peripetii am trecut...
marx-ce vezi tu in bord e folie electroluminescenta,numita si plasma...se gaseste la magazine de tuning,pe net e plin,etc...merge si la ph2.Bafta si merci de aprecieri!
Pun cateva poze cu jantele...din pacate facute cu telefonul.O sa fac unele mai calumea altadata,cand eventual va fi si vreme frumoasa...
Ca prime impresii-stabilitate de nota 10,tragi de volan si masina parca e lipita cu superglue de sosea,demaraj mai greu,directia merge o leaca mai greu dar nu cu mult...cred ca o sa o duc sa ii fac si unghiul,nu a mai fost facu de ceva vreme si nu i-ar strica.
Merci Cristi si Cosmin!ce mult poate sa schimbe rotile o masina!sper sa nu le fac terci pe drumurile noastre...oricum mi-am schimbat stilul de mers,nu ca inainte as fi mers neglijent dar oricum,acum sunt cu ochii cat cepele pe sosea.
P.S-cristi,deschide telefonul ala...in puii mei!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment