Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai!va bag leduri in ***!ce-s arogantele astea!eeeeee!
    sigpic

Comment

• auzi...daca cumva aude gagica...si vrea sa ii dea foc.....facem un schimb mi-o dai pe a ta...si iti dau eu o nava spatiala)))

Comment

• Salut! Frumos.... Place! ..de la simboluri kenji si alte decoratiuni exterioare ..ai trecut la modificari cu bun gust.
        Dragutze jantele..daca ai mers pe linia colantarii capacului si plafonului ..zic ca ar merge si capota..sa fie in LINIE!
        Bafta si numai bn....sport la modificat...

Comment

• Azi am schimbat filtrul de aer la DNX...asa ca un cadou pentru ca avem talon nou si proprietar nou (adica eu) dupa multa alergatura si nervi...
          Filtrul este marca Filtron,polonez,f bun,identic cu unul original(cel putin la aspect) si a costat 20 de lei f de 40 cat e unul original...la 6000 de km il schimb la banii astia...
          P.S.-Jerry,sunt simboluri Kanji nu Kenji...ma bucur ca ai avut rabdare sa vezi toata evolutia masinii,cat despre capota,nu imi place neagra...portbagajul l-as face,dar la capota am rezerve...
          Attached Files
          sigpic

Comment

• e urata ma nenea...mai ales jantele aleaurate din cale-afara...bafta mai departe
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Sustin ideea Flo ...
              9! 9! 9!
              sigpic

Comment

• Merci NZN-ule!spor si tie la ce ti-ai propus!
                sigpic

Comment

• Mici modificari si achizitii...cheie pentru buson ulei-8 lei si filtru de habitaclu facut la noi,romcarbon-20 de lei...si poze cu cel vechi,imbacsit...daca-l mai tineam putin,il faceam de carbon activ!
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• ))moama ce so murdarit...acum imi dau seama de ce am eu bordul plin de praf tot timpul..
                    Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                    sigpic

Comment

• Sa dai cu parfum pe el cand il pui pe cel nou .... Vezi sa nu uiti!

Si sa-mi iei si mie !
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Da Cristi,o sa bag un tenes acolo sa parfumeze aerul......iti iau si tie.
                        sigpic

Comment

• Salut! De unde ai cumparat filtrul de polen?
                          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• se gaseste in cora. la raionul auto, scrie pe el si are si instructiuni de instalare ! ! !
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Filtrul se gaseste la cora cum zice MVP.dar si la Auchan...eu de acolo l-am luat...dupa ce l-am testat azi,pot spune cu mana pe inima,ca e super tare,debitul de aer la ventilatie e f bun,pot zice ca e mai bun ca la filtrul vechi,original renault...ar fi cazul sa nu ne mai dam cu sutul la gioale singuri...nu tot ce e romanesc e prost...recomand acest produs!isi face treaba inzecit!si la un pret mai mult decat rezonabil!...tot ce platiti in plus e pur marketing pentru alte produse echivalente!
                              sigpic

Comment

• cateva poze cu filtrul minune,pentru cine e interesat...
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google