Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @MishuRS...nu ii pun asa ceva...
    Astazi am fost la un control de roti,geometrie,echilibrare,etc...Nu au fost probleme,geometria era f putin dereglata.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• asa deci...., acolo te duceai....
      LOGAN AMBITION 1.6 MPI ... putin nervozat ...sigpic

Comment

• Ihim,acolo acolo...la geometrie nu am avut programare...am mai ars gazul vreo ora pe acolo...
        sigpic

Comment

• da jos arcurile ca te tai pe tendoane!

Comment

• Cum ma sa le dau jos?Iti bag zacusca-n debara!
            sigpic

Comment

• Un mic update...volan in piele.E facut de un mare meserias,din Craiova...cunoscatorii stiu de cine vorbesc...a iesit bestial.Las pozele sa vorbeasca.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• A iesit super dar de fapt nici nu ma asteptam altfel la o lucrare facuta de nea Instructorul, la el l-ai facut nu?Cat a costat? ai trimis volanul prin curier sau te-ai dus tu cu masina?

Comment

• Intr-adevar a fost Instructorul...150 de lei a fost lucrarea si l-am trimis printr-un prieten care a fost la Craiova.
                  sigpic

Comment

• Buna treaba ai facut atat tu cat si Instructorul! Eu nu am curaj sa dau jos volanul mai degraba m-as duce la Craiova. Numai bine!

Comment

• Volanul l-am avut de la dezmembrari,luat mai demult...si de dat il dau eu jos cred...nu e mare lucru...in cel mai rau caz mi se aprinde becul de la airbag,dar se rezolva repede.Maine de dimineata il pun cred...
                      sigpic

Comment

• foarte tare realizat. sa il invarti sanatos. greu de scos nu este...sa fi atent la firele de la airbag ca alea sunt mai firave. asteptam poze cu el pe masina
                        sigpic

Comment

• Merci!stiu ca firele alea,mai exact panglica e mai firava...sa vad maine ce reusesc...
                          sigpic

Comment

• Foarte bine lucrat a iesit frumos....cat de curand il duc si eu pe al meu

Comment

• PAnglica aia e prinsa cu un clips ...care il scoti cu o surubelnita ! si dupa o tragi usor cu mana mufa !
                              sigpic

Comment

• Aononimboy,ar fi si pacat,ca tu esti acolo la 2 pasi
                                Panglica aia stiu cum o deconectezi,problema e cand tragi volanul afara sa nu rup panglica...cel putin asa am vazut in tutorialul lui Streulea.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google