Gata,am reusit sa pun si volanul azi dimineata...in 10 minute era pe masina.Deconectat borna de la baterie,desfacut cochilia,desfacut airbagul,deconectata mufa,desfacut surubul de la volan,tras de volan,pus volanul nou si gata...arata bestial si se simte altfel la mana atunci cand conduci.O investitie care merita....
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
cu cat ai luat volanu?marfa cum e asa pe margini in piele ...as vrea si eu s al imbrac asasigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
Simply Stance
Comment
-
Originally posted by Loganu View Postbai tu nu ai stare...tot iti place sa surubaresti la masina )
Cristi,oferta a fost aseara,in seara asta vedem ce mai facem...behehehehehehesigpic
Comment
-
da-te naiba...e teava volanu...arata marfa rau..ia zi ...mai alunega mainile pe el...ca eu am minus 20% contact din cauza la 2 dejtesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
hahahaaaa...volan antiflex iti trebuie...e altceva acuma...am apucat sa il si testez la condus.Fiind putin mai gros il tii mai bine in mana si adera si mana altfel la el ca nu mai e plasticul ala coclit.Ce iti modifici la interior e pentru ochiul si bucuria ta,ce faci la exterior e pentru bucuria gorobetilor de pe strada...sigpic
Comment
-
poze mai de calitate cu volanul...e o placere sa il invartesti... si alte cateva poze cu titiul...sigpic
Comment
-
Comment