Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Asadar, BEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE !!!

Lasa-ne ca e bibilita din colt in colt ... Arata fain Dragos!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• arata din ce in ce mai bine, mai sunt idei, aplica-le!
      lipsa text

Comment

• Merci baieti...mai sunt idei de imi plesneste capul...pacat ca ele costa si mai e si criza...
        sigpic

Comment

• felicitari arogantule, imi place cum a iesit masinuta acuma, arata din ce in ce mai bestial
          sigpic

Comment

• Multumesc Dada!!!le facem pe rand...urmatoarea miscare va fi la praguri.Ori le schimb,ori le modific pe astea.Sa vedem ce va fi.Dar pana atunci va mai urma o mica surpriza...maine o ridic de la posta.Sper sa imi iasa cum trebuie.
            sigpic

Comment

• De unde ai luat plasticele alea de se pun la far....arata foarte bine masina...

Comment

• mici modificari pe la interior-manere de faza 2 la care m-am chinuit sa le adaptez o gramada(am cam ciuntit fata de usa si trebuie sa caut alta pe la dezmembrari)...macar arata bine,sunt practice si schimba mult interiorul...
                Si display de faza 2 pe negativ care momentan are leduri albe,el avand folia albastra si rezultand astfel o lumina albastruie...e provizoriu de proba iluminatul...o sa vad cum se vede si pe albastru...
                Attached Files
                sigpic

Comment

• hai ma ca nu a iesit rau....din ce ziceai tu am crezut ca ai stricat rau fata de usa
                  low....&.....slow

Comment

• Nu are rost sa incerci pe albastru, din cauza ca folia displayului nu este neagra ci un albastru inchis iti va trece prea multa lumina albastra si se vor vedea 8-urile, doar la portocaliu si rosu se vede displayul negru, si eu am leduri albe si tot asa se vede.

Comment

• @alexutu-daca te uiti atent in primele poze se vad gaurile de la cleme pe care le-am astupat la loc...asta din cauza ca initial partea de sus a manerului pica acolo dar dupa cateva ajustari ea a coborat spre fata lasand gaurile la vedere...o sa vad ce gasesc la dezmembrari...
                      @ miky-merci ca mi-ai spus,nu ma mai stresez sa incerc cu albastru...poate rosu sau un alb mai rece ca asta capata o tenta de galbui atunci cand se dimmuieste...
                      sigpic

Comment

• Am incercat cu toate culorile pe care l-am gasit, inclusiv verde, si in afara de rosu si portocaliu la toate apare "albastreala", momentan am alb rece, dar la dimmer parca si la mine se "ingalbeneste".
                        Dar dupa un timp te obisnuiesti. Daca vrei neaparat albastru cauta un bord fabricat dupa 2008 cu ecran normal si intorci folia, este singura solutie sa nu ti se vada 8-urile.

Comment

• ceva super, a-la-Dragman! si folia si manerul...belea de belea!
                          lipsa text

Comment

• Merci Bleizer!sper sa placa publicului,ca mie imi place!
                            @Miky-o sa caut un alb mai rece decat asta...ceva de la nichia(poate sunt si mai puternice ca lumina) si rezultatul poate e altfel...
                            sigpic

Comment

• Hey domnu, saliu, cat te-a costat display-ul pe negativ ?
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• Da-te-n spanac de frantuz!acu am vorbit cu Cata si zicea ca te-a sunat...sa-mi dai nr sa te sun si io!
                                De display iti fac rost cu 40 de lei cu taxe cu tot...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google