Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• prefer cimitirolul....e mai bun la gust!

inca astept schema aia!

P.S. frumoasa foc masinuta!

Comment

• Sunt legate in serie si paralel...si bornele la cal cu manere sarit cu prajina.Intreaba-l pe Bleizer ca el e cu d-astea prin masina...cu consumatori seriosi.
      sigpic

Comment

• Dragman,,treci frate pe chat,,,ca sa nu fim aici la tine OFF cu PCH!

Comment

• " Dragman" cat a costat izolatul usilor ca pret informativ ? astept un raspuns pe pm daca poti MS !
          Dacia Logan 1.6 16V / GL-09-MMG

Comment

• Pai...ce sa zic...nu am folosit materiale dedicate acestui tip de izolare,dar decat tabla chioara e mult mai bine.Am folosit aluband-il gasesti la majoritatea magaznelor de constructii si e cam 50 de lei o rola...iti trebuiesc cam 2 ca una nu prea ajunge;buretele(mai greu de gasit) se gaseste tot la constructii in supermarketuri dedicate(praktiker,baumax,dedeman...) si e cam tot 50 de lei rola,iti ajunge sa faci usile cu o rola;inele mdf-cam40 de lei- gasesti la firmele de casetofoane,boxe(google-it!)
            sigpic

Comment

• salut dragman, frumoasa masina, am si eu nevoie de mici sfaturi, cu ce ai prins "by renault" de plasa, si cum naiba scapam de gaura aia de deasupra farului (am faruri ca ale tale), presupun ca singura varianta ar fi un bad boy?
              sigpic

Comment

• Salut!merci de aprecieri!...by renault pe plasa cu putin moment fix...de gauri scapi cu badboy,ai dreptate!
                sigpic

Comment

• ok, multumesc de raspuns , multi kilometri fara probleme
                  sigpic

Comment

• Dragi colegi,a venit timpul sa dam uitarii GIGAPLAFONIERA,cel putin pentru un timp,pentru ca ultimul prototip s-a realizat,functioneaza la mine pe masina,e teapan,frumos,si tot ce vrei...astfel,va prezentam TERAPLAFONIERA.Contine nici mai mult nici mai putin de 48 de leduri superflux.Iata si cateva poze.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• foarte mare realizare!

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                        Dragi colegi,a venit timpul sa dam uitarii GIGAPLAFONIERA,cel putin pentru un timp,pentru ca ultimul prototip s-a realizat,functioneaza la mine pe masina,e teapan,frumos,si tot ce vrei...astfel,va prezentam TERAPLAFONIERA.Contine nici mai mult nici mai putin de 48 de leduri superflux.Iata si cateva poze.
                        laser frate
                        From Miami 2 Ibiza
                        Voucher
                        http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Ar trebui sa-ti deschizi solar. Belea plafoniera.
                          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Eu zic sa se dea cu crema de plaja inainte sa se urce in "solar" )))
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• O poza cu TERAPLFONIERA facuta cu telefonul(fara blitz,fara autofocus...)
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• daca pui 2 plafoniere pe bara fata nu mai ai nevoie de faruri, parca ar fi nocturna unui stadion, bravo frate!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google