Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...usor...nu va ingramaditi in usa!...)...stati sa vedeti cum iese la mine si pe urma facem.
    sigpic

Comment

• sa-mi faci..asa asa..experimenteaza
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• sigur o sa iasa de "coma" , si cunsumul tuturor ledurilor alea, e mai mic decat becul stock (21w)
        sigpic

Comment

• hai cu stopu ala ca sunt curios cum bate...al meu e destul de puternic cu smd sunt curios asta cu superflux cum e
          low....&.....slow

Comment

• Domnu', ce-ai facut cu bara?
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• Nicu rcn-o sa iasa f bine...abia astept sa il pun...
              Alexutzu-eu zic ca vor bate mai tare ca smd-urile...mai ales ca am 78 de leduri acolo...si nu pun nici sticla rosie,il las asa liber...
              Cristi,am rezolvat partial,te sun azi si vorbim...as mai avea nevoie de ceva de la tine daca se poate...
              Si poze cu sticla pusa...se vor vedea destul de bine si asa pt cine nu vrea sa renunte la ea...se vad ledurile f clar...
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Sa ma suni sa-mi spui ce si cum.

Bafta multa, fiti-ar ledurile alea .
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

• ai mai Pau ca se vad super!
                  lipsa text

Comment

• Gata...am terminat alambicul!se aprinde,merge,tot...mai am de lucru la fixarea in stop si gata...
                    P.S.-sa va fereasca sfantu' sa fiti in spatele meu cand franez!
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Nu e mult prea puternic? Poti sa pui o poza comparativa cu 2 masini, cu si fara?
                      I don't ride low, I fly high...

Comment

• Man nush ce sa zic...eu am pus rezistente mai mari ca sa ia din intensitate...nush cum va da pe masina...vom vedea...
                        sigpic

Comment

• a iesit chiar super stopul si oricum ma asteptam la asa ceva! mana de lucru a lui Drag, e super!
                          lipsa text

Comment

• Lumina de frana trebuie sa fie cat mai puternica, nu aveai de ce sa pui rezistente mai mari.

Era suficient sa pui placa vertical, acum e posibil sa nu se vada ziua cum trebuie. In rest, e... fitzaaaaaa
                            _
                            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Dani,crede-ma ca m-a chiorat si la 4 metri distanta de ele...plus ca nu se vedea montajul cu leduri frumos,se vedea doar o lumina puternica ce venea dintr-un loc,atat...le-am redus putin intensitatea cat sa se perceapa ledurile...
                              Cat despre montarea lor pe placa,le-am pus putin inclinate ca sa bata la orizontala,desi textolitul e inclinat...daca puneam textolitul cat mai vertical imi intrau mai putine leduri fiindca rahatul asta de stop se ingusteaza spre adancime...
                              Iata si cateva poze...e gata finisat,bun de pus pe masina.Ledurile se vad si pe soare.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• Gata varule, e de belea... Bravos.
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google