Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai fac si fata obligatoriu...ca nu pot s amerg cu spatele vopsit complet si fata cu bandou negru...plus ca am si ala spart stii tu de cand...
    Voi face si pragurile calumea sa nu mai stau cu tigania aia...abia pe urma bad boy....
    sigpic

Comment

• dragose , unde vopsesti bara ?

Comment

• Inca nu...maine sa vad daca e gata.Revin cu poza oricum cand o iau.

Am fost sa vizitez bara...era data cu primer si se finisa...nu stiu ce sa fac cu senzorii de parcare...daca ii pun trebuiesc vopsiti ca sunt negrii(am spray cu nuanta mea,primer,tot) si se vad aiurea...parca nu i-as mai pune pentru ca nu vreau sa gauresc bara desi sunt destul de utili...Bagati si voi pareri aici.
        Last edited by Dragman; 17 February 2011, 15:17. Reason: Automerged Doublepost
        sigpic

Comment

• eu unu zic sa nu ii mai pui
          Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
          sigpic

Comment

• Ramane la latitudinea ta. Daca tu crezi ca te folosesti de ei pune-i, daca nu, nu.

Din punctul meu de vedere, NU as pune!
            9! 9! 9!
            sigpic

Comment

• NU pune..ori esti sofer..ori nu mai esti
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

• esti femeie(blonda)?nu pune man nici un senzor,mai bn mai pune un led,2,3...
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• vi se pare voua ca e sofer ??

nu-i pune ma, ai facut bara semi-clean ca sa dai gauri in ea ?
                  sigpic

Comment

• Ok,am inteles ideea...oricum sa stiti ca sunt f utili,mai ales la Logan unde nu prea vezi nimic in spate...si mai e si vorba de comoditate...in orasul asta de cacao fara locuri de parcare si unde parchezi chinuit in locuri stramte,etc eu zic ca sunt buni...dar sunt intr-o mare dilema...nici nu as da gauri in bara iar...
                    sigpic

Comment

• Cel mai bine faci cum este mai util si mai practic pentru tine, mai ales ca ai si primer si vopsea!
                      Oricum succes in alegerea facuta!

Comment

• poti sa incerci senzori electromagnetici
                        de genul asta http://www.xenonshop.ro/Sistem-elect...c-parcare.html
                        aici se explica principiul de functionare http://www.proxel.com/features.htm
                        Last edited by kkhheelloo; 17 February 2011, 21:37.

Comment

• Iulian,asta ma gandeam si eu...acum na...ce sa zic,stii cum e :mai multe modificari,mai multe probleme.sa ma trezesc ca sare vopseaua de pe senzori la spalatorie...dai iar bara jos,scoate-i vopseste-i...etc...plus ca m-am chinuit sa fac bara cat de cat clean ca sa o incarc cu senzori...Voi analiza mai bine problema si iau o decizie.
                          @khheelloo-stiam de acest sistem si il aveam in vedere...daca vad ca nu pot fara ei,voi apela la solutia asta...merci de info,o sa ma uit la filmulet sa vad exact cum lucreaza...
                          sigpic

Comment

• Multumesc Dragos pentru plafoniera cu 24 de leduri,se vede super marfa.

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• il salut pe schimbatorul de maciuci si mega, giga, tera Dragmanela!
                              multam pentru lucrare....mare maestru, te-am recomandat si veveritelor de Deva
                              lipsa text

Comment

• merci baieti,sa le stapaniti sanatosi!

Bleizer,rezolvam si aia cu displayul,sa se faca mai cald putin...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google