Dragman-MyCar
Collapse
X
-
[QUOTE=Dragman;871583]Au lucrat bine,da...m-au taxat la finisaj...vreo 3 zile au frecat la ea.Asta scumpeste destul elementul de vopsit...una e sa te duci cu bara stock si sa-i dea o spoiala pe ea direct,alta e sa bage kit,fuller...frecat...
Ca sa intelegi cve inseamna s-o finiseze pe a mea
A iesit f bine! hai si cu aia pe fatza acumsigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Da Cosmin...la tine daca nu or sta 2 saptamani doar la finisaj eu sunt popa...urmeaza si fata,cat de curand.Oricum nu ma grabesc fiindca nu le urc acu pe masina...cred ca o data cu jantele vor fi puse...Si poate iau o decizie si cu pragurile pana atunci...sigpic
Comment
-
Merci!si voua spor in ce v-ati propus!
Inevitabilul s-a produs!Xenon pe marche-arriere.Trebuie facute doar legaturile pe masina si gata!sigpic
Comment
-
foarte tare ... ai vreun bec clasic pe masina ?)
Comment
-
Originally posted by nicu_rcn View Posteu nu am xenon in faruri si tu iti pui in marche-arriere? esti tare frate.
@ dragman:
te vedem de la 4 km cand dai cu spatele)
Comment
-
Gata,xenonul e in functiune...sa il vad diseara cum se prezinta!...si repet...modificarea asta nu e de fitze,e ceva strict de utilitate...modelul asta de stopuri nu e f eficient in marche-arriere si impreuna cu folia pe spate....sigpic
Comment
Comment