Hai ca a iesit baza, felicitari!
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Se vinde una bucata becoled-a fost la mine pe marche-arriere,dar fiindca am xenon am renuntat la el.Lumina lui este mai buna decat a becului clasic;Numar LED-uri: 27-SMD multichip,Alimentare: 10-14V,Culoare: alb xenon 6500K,Fabricat in Korea;folosit f putin.Pret:35 de lei!!!sigpic
Comment
-
facem un club?
logan club cu xenon pe marche-arrier ?
buna afacere... la mine si cu stopuri afumate deabia lumina.. in schimb acum... mult mai bine...
ce bec ai folosit? eu am pus in stop stock h11"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
testat un h3 ar fi cel mai bun din cauza ca se apropie cel mai mult de lunginea becului... ma refer de la baza becului prins in soclul original pana la filament... si h3 e cel mai aproape...
la h11 a fost foarte foarte usor de pus in stopul stock...
si cand ne vedem dau o bere ca cineva a zis ca in stop dinala cum ai tu nu se paote pune ;)) iar tu ai putut...
"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Da...mi se pare ca si h7 e mai scurt putin ca h1...dar eu zic ca merge si asta...oricum capsula cu xenon e undeva pe la mijlocul becului,becul nu atinge de semisfera aia de plastic a stopului,deci nu cred ca vor aparea probleme...mi-era sa nu fie prea lung si sa imi topeasca plasticul.sigpic
Comment
-
nu se pune faza cu temperatura... desi se incalzeste mai tare ca becul stock.... nu cred ca dai cu spatele atat cat sa se incinga el sa topeasca ceva...
eu am pus h11 ca nu am gasit h3 cand am avut banii si am stat 6 zile dupa unu sa imi aduca si nu am mai rezistat
just info...Attached Files"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
-
Buna treaba cu tabelul!din ce vad,h3 e cel mai scurt si s-ar fi potrivit super acolo...dar na...fiecare cu ce are prin debara ) O intrebare am pentru tine...nu e deranjant timpul pana se incarca balastul si pana ajunge becul la luminozitatea maxima?...nu de alta dar cica balasturile slim digitale de generatie noua se incarca f repede(vreo 3-4 secunde fata de 6-8 la cele vechi groase) si ma batea gandul sa iau un balast slim...sigpic
Comment
-
se incarca ceva mai greu dar am citit undeva pe net ca balasturile care incarca mai repede si consuma gazul mai repede... si schimba culoarea luminii... acum nu sunt expert si nush sa zic sigur...
eu sunt multumit :d si asa greu cum se incarca cam 3-4 secunde dureaza si la mine si e balast semi-digital"when I grow up,sigpic I want to be a VDE"
Comment
Comment