Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sper ca ti-a revenit inima la loc, ca de doua zile stiu ca nu dormi, cu gandul la DNX-ul tau
    A iesit frumos, chiar si vopsitoria provizorie (sa vezi ce dare am lasat eu, un necunoscator al aplicarii cu sprayul ). Sper sa ne mai brodim amandoi in aceeasi curte GHETTO RULLZ!!!!

Comment

• super fain..
      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Cah! Ce urata eee

Hai ca o iesit bine. O vopsesti integral acum?
        sigpic

Comment

• Iamagi-o vopsesc toata bara ca cea pe spate...spor si tie la modificari ca stiu ca tu urmezi....
          Sorine-o sa mai nimerim sigur in aceeasi curte...sa ma fi vazut aseara in parcare la real ce prindeam numere cu holzsuruburi si dadeam retusuri cu sprayul...
          sigpic

Comment

• Eu sa urmez? Mi-a interzis Jokeru
            sigpic

Comment

• Felicitari! A iesit foarte bine, dar am impresia ca bara spate a iesit mai bine...sper sa ma insel si sa o vedem mai bine dupa ce este vopsita profi.
              Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• pui gratar jos ca in zona V-ului?

Comment

• ai intarit bara pe fata acolo unde era bucata aia pe mijloc ?
                  From Miami 2 Ibiza
                  Voucher
                  http://i39.tinypic.com/302s7zr.png

Comment

• Manolo KSJ: Momentan e vopsita cu spray-ul ca sa nu plece cu ea plina de fibra pe DN1

iulian_may: Da asa o sa faca

sKyb0y: Pentru??
                    sigpic

Comment

• Originally posted by Dragman View Post
                      Modificari viitoare-piese luate dar nevopsite.Eleronul nu e in poza...il am in portbagaj...
                      cat ai dat si de unde le-ai luat aripiorele pt bara fatza .?

Comment

• imi place f mult cum arata masina!nu te-ai gandit niciodata sa unesti coltarele de la bara fata?ma gandesc ca ar arata bine chiar daca nu am vazut la nimeni

Comment

• Originally posted by BogdanBCV View Post
                          cat ai dat si de unde le-ai luat aripiorele pt bara fatza .?
                          Coltarele pentru bara fata + spate le gasesti la PILOT! bafta!

bogdan BOG: Prelungirile nu vor fi unite, asa vor ramane tinand cont ca si asa e destul de joasa masina! salut!
                          sigpic

Comment

• Bravo Dragos, parca este alta masina acum....
                            sigpicRenault megane 2 1.6 16V si Opel Bertone 2.2 16V

Comment

• Merci Cata de raspunsuri....coltarele nu vor fi unite pentru ca nu ar mai fi coltare si eu asa am vrut sa fie coltare.Unite ar fi aratat ca o prelungire din vitan,plus ca as fi spart-o f repede pe mijloc in sleauri si alte chestii...si spatele nu s-ar mai fi potrivit,unde am tot coltare...
                              Revin cu cateva poze de la regionala Brasov unde am fost in vizita...puteti observa acolo ce vopsire la are arta am facut cu sprayul
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• reusita masina dar plasa nu ii pui acolo unde lipseste.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google