If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sper ca ti-a revenit inima la loc, ca de doua zile stiu ca nu dormi, cu gandul la DNX-ul tau
A iesit frumos, chiar si vopsitoria provizorie (sa vezi ce dare am lasat eu, un necunoscator al aplicarii cu sprayul ). Sper sa ne mai brodim amandoi in aceeasi curte GHETTO RULLZ!!!!
Iamagi-o vopsesc toata bara ca cea pe spate...spor si tie la modificari ca stiu ca tu urmezi....
Sorine-o sa mai nimerim sigur in aceeasi curte...sa ma fi vazut aseara in parcare la real ce prindeam numere cu holzsuruburi si dadeam retusuri cu sprayul...
imi place f mult cum arata masina!nu te-ai gandit niciodata sa unesti coltarele de la bara fata?ma gandesc ca ar arata bine chiar daca nu am vazut la nimeni
Merci Cata de raspunsuri....coltarele nu vor fi unite pentru ca nu ar mai fi coltare si eu asa am vrut sa fie coltare.Unite ar fi aratat ca o prelungire din vitan,plus ca as fi spart-o f repede pe mijloc in sleauri si alte chestii...si spatele nu s-ar mai fi potrivit,unde am tot coltare...
Revin cu cateva poze de la regionala Brasov unde am fost in vizita...puteti observa acolo ce vopsire la are arta am facut cu sprayul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment