Noua maciulie e mai larga decat cea veche...infasoaraniste banda izolatoare sau scotch in jurul tijei si baga maciulia fortat putin...eu asa am facut si e ok.Bafta!
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Multumesc mult, cu inca o intrebare te mai stresez. Cu pielea din jurul schimbatorului cum ai facut, mai ales la imbinarea cu maciulia, caci cea de model vechi este mai ingusta in capat si nu se poate pune peste schimbatorul de Prestige, sau ai luat alta? Multumesc si succes in continuare la imbunatatiri.Attached Files
Comment
-
Multumesc mult. Acum cobor jos la masina sa incerc sa fac ce mi-ai spus
Comment
-
Am bagat mare si cu foehn la incalzire si toate incercarile, nu merge, am reusit sa o cam rup are niste taieturi dintr-alea ca a fost fortata, ma duc in "Vitan Racing" pana la urma. Sper sa gasesc pentru modelul nou ca nu mai am pielea aia, se vede mecanica acum cand merg)).
Comment
-
Ciudat...La mine a mers...eu am maciulia imbracata in piele care acum nu se mai face...poate ca e diferita de a ta in partea de jos unde are gulerul ala pentru burduf...gasesti in Vitan burdufe imitatie piele de culoarea gri...am cautat si eu sa iau...sigpic
Comment
-
Hristos a inviat!!!!Zilele acestea golanul meu a facut un drum destul de lung pana in Maramures,si mai exact 610 km dus,vreo 300 pe acolo si cam 640 intors...total 1550 km pe bord...masina a mers brici,am avut benzina buna de 99+ de la Petrom,de 100 de la omv si la intoarcere am bagat de 95 tot de la omv peste cea de 100.consumul mediu a fost cam de 6, 6 si un pic,2 persoane si bagaje,viteza medie a fost cam 70-80,drumul a fost bun in mare parte,dar am dat si peste bucati cu ceva cratere si petice pe care dardaia masina ca vibratorul...cred ca daca aveam masina sport sau chiar alta marca cu suspensie mai normala ii sareau rotile...LOGAN POWER!!!pun si niste poze de pe drum...Attached Files- DSC07840.jpg (202.1 KB, 480 views)
- DSC07843.jpg (181.6 KB, 446 views)
- DSC07844.jpg (129.2 KB, 425 views)
- DSC07845.jpg (214.0 KB, 403 views)
- DSC07847.jpg (213.2 KB, 236 views)
- DSC07849.jpg (172.9 KB, 239 views)
- DSC07972.jpg (93.8 KB, 277 views)
- DSC07853.jpg (169.9 KB, 326 views)
- DSC07917.jpg (227.6 KB, 329 views)
sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Azi am profitat de vreme si putin timp liber si am vopsit tamburii pe spate...vopseaua a facut niste gaurele cand am dat-o...probabil era bine sa folosesc grund inainte...da nu e problema ca nu se vede...oricum se va pune jeg peste ea...cand mai am timp vopsesc si etrierii pe fata...sigpic
Comment
Comment