Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arata bine,acum pare mai agresivaD da-mi un pm cu id tau de mess vreau sa ma ajuti si pe mine cu niste leduriiiiiiiii ms sal
    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• A iesit SUPER Dragos!!! Sa o stapanesti sanatos!
      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• imi place cum a iesit capota si bara ...
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Merci de aprecieri si vorbele frumoase!!!maine revin cu poze cu ea terminata...bara spate,roti,tot...
          sigpic

Comment

• super a iesit, bv, dragos, felicitari pt munca depusa..merita toti baniii si toate laudele
            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Superba bara omule...multa munca la ea...dar a meritat!Bravo tie!
              Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
              sigpic

Comment

• era mai frumoasa bara lu viperutzu

dar pe bune acuma, e iesit impecabila. mai trebuie a treci la praguri si este de 10+
                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Gata!s-a incheiat operatiunea rotilor...dupa ce un prezon buclucas nu a vrut sa se desfaca,am ajuns la vulcanizare...
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Da-te-n sange de miel facut la tava in sange ce bine arata gramada aia de fibraaaaa

Chiar imi plac finisajele, iar la lucratura...se vede mana lui Mihaita
                    _
                    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• suportul ala de numar merita dat jos

frumoasa masina, imi place cum a iesit...sa ai parte de km fara nr si fara incidente !
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• A iesit foarte bine si arata foarte bine sa o plimbi cu placere multi km.

Felicitari super.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• imi place
                          sigpic

Comment

• bai ce "meserie" de masina ai facut!

Comment

• @Dani-fetilii baga silicon si botox in buze,noi bagam fibra in buze...buzele sa traiascaaa!!!...daca nu era mana lui Mihai nu cred ca iesea asa bine...oricum si vopsitorii au fost meseriasi,jos palaria.

@SDP-eu te tot claxonam ieri la benzinarie...luasem masina de la vopsit si eram fericit...

@Iulian,Tudor,Fane-Merci,suport de numar voi pune pt ca mi se pare mai civilizat asa si mai practic...plus ca sunt strambe ambele numere si va arata ca o tabla falfaitoare prinsa de masina...asa cu suport macar e nu se observa.

La pasajul din spate al aripii s-a constatat lucrarea de mantuiala al alora de la Dacia cu programul lor de reparatie al ruginii...era rugina la ea acasa dupa doar cateva luni de la reparatie...am curatat cat am putut deocamdta,urmand sa fac o interventie calumea acolo cu teroson,grund,vopsea etc...
                              Last edited by Dragman; 24 March 2011, 17:56.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google