arata bine,acum pare mai agresivaD da-mi un pm cu id tau de mess vreau sa ma ajuti si pe mine cu niste leduriiiiiiiii ms sal
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
imi place cum a iesit capota si bara ...
Comment
-
super a iesit, bv, dragos, felicitari pt munca depusa..merita toti baniii si toate laudele
Comment
-
poze poze poze poze...acum ma duc sa pun si rotile!sigpic
Comment
-
Gata!s-a incheiat operatiunea rotilor...dupa ce un prezon buclucas nu a vrut sa se desfaca,am ajuns la vulcanizare...sigpic
Comment
-
Da-te-n sange de miel facut la tava in sange ce bine arata gramada aia de fibraaaaa
Chiar imi plac finisajele, iar la lucratura...se vede mana lui Mihaita
Comment
-
@Dani-fetilii baga silicon si botox in buze,noi bagam fibra in buze...buzele sa traiascaaa!!!...daca nu era mana lui Mihai nu cred ca iesea asa bine...oricum si vopsitorii au fost meseriasi,jos palaria.
@SDP-eu te tot claxonam ieri la benzinarie...luasem masina de la vopsit si eram fericit...
@Iulian,Tudor,Fane-Merci,suport de numar voi pune pt ca mi se pare mai civilizat asa si mai practic...plus ca sunt strambe ambele numere si va arata ca o tabla falfaitoare prinsa de masina...asa cu suport macar e nu se observa.
La pasajul din spate al aripii s-a constatat lucrarea de mantuiala al alora de la Dacia cu programul lor de reparatie al ruginii...era rugina la ea acasa dupa doar cateva luni de la reparatie...am curatat cat am putut deocamdta,urmand sa fac o interventie calumea acolo cu teroson,grund,vopsea etc...Last edited by Dragman; 24 March 2011, 17:56.sigpic
Comment
Comment