Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi place mult, facuta cu bun gust
    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

• Tot ce as putea spune despre aceasta masinuta este faptul ca imi place mult de tot cum arata. Coltarele s-au integrat perfect in spoilere si vin ca si cand ar fi fost acolo dintotdeauna. Felicitari!
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• De nota 10 masina lu Dragos,bara spate da super bine,bineinteles si fata....si multumesc inca odata Dragos pentru munca depusa azi la masina mea...numai bine man.

1.6 MPI 8Vsigpic

Comment

• Frumoasa masina!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• Achizitionat de la Daciashop urmatoarele:Placute frana Ferodo Premier,capete de bara TRW,bielete bara stabilizatoare Febi,lichid de frana Ferodo,lichid servo Motul,spray curatator frane TRW.Pese de calitate f buna!Multumesc Daciashop!

P.S.-sambata am treaba!
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Acum am vazut si eu pozele ...auzisem de la baieti ca a iesit super ...dar acum ca am vazut-o pot sa spun ca e prea bine . Ai pus plasa din aia de plastic cu are Sandu ???
              In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
              sigpic

Comment

• Merci GMV!nu e de plastic,e din aluminiu cu ochiurile mai mari...
                sigpic

Comment

• arata exceptional din fatapacat ca nu se continua prelungirea barii.dadea mai bine.oricum e super,felicitari!
                  AdY_JmL_2015

Comment

• Ai pm!

Comment

• trecut azi prin vitan si m-am aprovizionat cu antifon si spray-zinc de la 3M.
                      Atasez si poze cu o bieleta antirasturnare "model nou"...voi ce stiti?o fi mai rezistenta?
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

• dragmane , daca vrei ceva mai tapan , ti`o dau eu pe a mea care e pe masina , cea de van , de dur-aluminiu.

Comment

• frumoasa masina dragmane... eu acum am citit p la tine prin thread....si vroiam sa ti zic de subwoofer si de statie...si eu am aceleasi modele....si cum ai zis si tu nu ti trebuie mai mult...

Comment

• Juniorul ce face? Il lasi fara sa treci cu el pe la doctor
                            sigpic

Comment

• Cata,dinaia de van am si eu...si cred ca e cam dusa...plus ca nu conteaza cadrul ala din ce e facut,importante sunt bucsile alea daca sunt bune sau nu.
                              sigpic

Comment

• Ba conteaza!

La cea de VAN, cu cadrul metalic, bucsele sunt sertizate, si la cum arata, e imposibil de stricat bieleta aia, pentru ca tu nu te dai asa tare cu masina

La cea ordinara, bucsile sunt lipite cu o membrana de cauciuc dubioasa de corpul bieletei, si de aia se strica, se rupe membrana.
                                _
                                B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google