Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Distantierele sunt sparco,sunt de la my friend Viperutzu,folosite f putin.
    sigpic

Comment

• si halatul, cat e halatul?
      apropo, am mai citit pe undeva (postat de colegul dsign) spatele trebuie sa fie mai ingust decat fata (nu prea am inteles de ce, dar ca idee zicea ca ai un control mai prost), de ce nu ai pus si pe fata?
      sigpic

Comment

• e cam adevarat cu latitul spatelui...dar avand in vedere ca nu ma dau la curse merge...pe fata nu mi se pare necesar sa pun...
        sigpic

Comment

• deci sa inteleg ca la mersul nostru de zi cu zi, nu am intampina ceva probleme, doar la condusul sport, nu?
          sigpic

Comment

• nici acolo poate...depinde de cat de mult duci in extrem masina,raportat la conditiile de drum...asa daca stau sa ma gandesc nici amortizoarele mele stock nu sunt in regula...trebuiesc intarite ca sa fie in armonie cu arcurile sport.
            sigpic

Comment

• sunt misto distantierele mai ales ca au si prindere pe tambur
              sigpic

Comment

• Deocamdata s-a renuntat la distantiere din cauza prezoanelor...era sa imi iasa roata de vreo 3 ori prin oras...se cauta o solutie la problema,caut prezoane corespunzatoare...
                sigpic

Comment

• Dupa ce ti-ai dat seama ca era sa iti iasa roata??
                  sigpic

Comment

• Probabil dupa zgomot , daca mai simti si masina e si mai bine !
                    sigpicTransport marfa !

Comment

• Ambele...plus ca am vazut in oglinda cum se misca roata aiurea...problema a fost la spatiul dintre hexagonul prezonului si marginea jantei care pe masura ce se strangea prezonul se ingusta si imi prindea cheiea care se rotea din ce in ce mai greu dandu-mi senzatia ca s-a strans...
                      sigpic

Comment

• nu te juca cu dinastea... pune pe masina "treburi" calumea...
                        prezoane cauta ceva specific jantei... sa fie conul identic cu cel din gaura de la janta... si lungime adecvata...

View this BMW Repair Tech Tip - follow this link: http://www.bmpdesign.com/technical/wheel/files/How_to_Choose_Wheel_Spacers_for_BMW.phpThis Videos explores ...
                        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• Astazi masinuta a fost la doctor...i s-au completat 250 gr de freon si i s-a schimbat lichidul de servo-MOTUL-merci DaciaShop!
                          Problema cu aerul conditionat nu am rezolvat-o inca...se pare ca buba e de la butonul de la blocul climatizare...nu sta aprins becul si nici nu cupleaza.Daca il tin apasat merge...a mai patit cineva?eu banuiesc electronica din comanda...
                          sigpic

Comment

• daca vrei sa scapi de distantiere ma anunti ..
                            sigpic

Comment

• Frumoasa masina..o recunosti ?
                              Attached Files
                              Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google