Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cezar nu glumesc !! vii si simti pe pielea ta ....incercam pe masina unui pr de al meu ! nui in LC el ...dar na ! cand si-o pus folii o venit la mine sa ii pun izolatie dinaia pe conducte ! in praktiker 3 lei tubu de burete termoizolant ...si tubu e cilindric si cam 50 , 1 m lungime sau 1.5 m si ala e 3.5 lei parca !!irelevant ! dupa ce ii leam pus mio zis a 2 a zi ca o tinut-o in soare vreo 2 ore cat o stat la primarie sau la prefectura ( nu mai retin exact ) si mio zis ca era inca racoare in masina ! ca mersese cu clima inainte !

AAA: si el nu are filtrul de polen schimbat nici acum ! habar nu are ce e acela !!
    Last edited by TM80MAT; 11 August 2010, 22:46.
    sigpic

Comment

• am folosit vopsea la spray dupa ce am aplicat primer de plastic(dat cu pensula)pe usi e alta treaba,acolo nu am dat si nici nu dau pentru ca e uzura mare si nu tine nicio vopsea...garantez treaba asta!
      faza cu tinutul 2 ore a temperaturii e cam imposibila...poate daca o tii la umbra,dar nici asa nu garantez...gandeste-te ca e o conserva de tabla totusi...efect de sea...alea...
      sigpic

Comment

• Nici la un Mercedes nu tine atat, care are tot soiul de antifonari si geamuri simpatice. Apoi la o conserva ca un logan, doar din folie pe geamuri

Comment

• inteligenta ideea,merita incercata;)
          AdY_JmL_2015

Comment

• Dragman, ai incercat vopsirea usilor cu primer? vezi ca trebuie si degresat ca lumea inainte de a da primerul. gandestete numai la cantitatea imensa de silicon care se acumuleaza dupa un timp. eu tocmai vreau sa fac aceasta vopsire cu primer respectiv vopsea termorezistenta.
            Numai Bin!

Comment

• nu am incercat,dar nici nu m-as risca...am vazut la diversi si s-a decojit vopseaua...cu primer am dat la stalpi si la custode,asta dupa ce am degresat calumea!
              sigpic

Comment

• Dragman vrei sa faci usa neagra ?? treci pe la mine sa vorbim ... van-ul are usile negre
                sigpic

Comment

• pai cum le-ai facut?sau facem schimb?
                  sigpic

Comment

• masina a mai primit un mic cadou estetic si util sper...urmeaza sa il montez.Va fi ceva chunuiala la integrarea pe stalp.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• super masina schimbarile si dotarile, felicitari!
                      lipsa text

Comment

• o daaaaaaaa ! ! ! ai spus tu dragos ca o sa urmeze un voltmetru ! ! ! il montezi pe stalpul de la sofer sau la pasager??? oricum cred ca o sa dea belea ! ! !
                        sigpic
                        The MVP

Comment

• HEHE...da Mvp-ule e in plan demult dar nu au fost finante...il pun la sofer,am reusit sa-l fixez pe montant,urmeaza tras fire,finisaje,vopsit,puse leduri bineinteles...si cam atat!
                          sigpic

Comment

• da nu merge sa le bagi exact la cele 2 aeratoare din mijloc de deasupra consolei?, asta ca a nu mai ocupi spatiu de pe stalp, parerea mea, ar arata super acolo.
                            lipsa text

Comment

• pai stiu ca arata bine,dar vreau sa folosesc si aeratoarele...
                              sigpic

Comment

• Am terminat cu ceasul...schimbat iluminare,fixat,finisat(cat m-am priceput),vopsit si conectat...concluzia,e de efect...si poate putina utilitate.Per total sunt multumit de ce a iesit.
                                Attached Files
                                Last edited by Dragman; 9 September 2010, 16:02.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google