Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai ca poate reusesc eu sa te sun pe diseara ... De display vorbim cand ajung acasa si-apoi in primul rand sa nu uiti telefonul .... Sambata atunci il vreau clar .

Felicitari pt ceea ce faci la masina asta ... Bafta multa!

Cu bine,
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Da bro',nu e panica,te asteapta,e cald!
      Display-uri poate vor mai multi si dam o comanda...
      sigpic

Comment

• super tare manerele si display-ul ! ...cat au costat manerele si de unde le-ai cumparat ? ...
        Last edited by Dany_DNY; 28 September 2010, 21:33.
        Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Surubarica..nu te astamperi de loc))

E comoda rau treaba cu manerele de Ph2..nu mai bagi mana in groapa aia sa tragi usa
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

• Hehe...merci de aprecieri...
            sigpic

Comment

• Gata si al doilea maner...asta mi-a iesit din prima
              as fi putut sa fac intai proba pe un panou luat de la dezmembrari,cu defect sau lovit...dar na...bine ca mi-a venit ideea dupa ce l-am stricat pe al meu...dar din greseli invatam...m-am si grabit,etc...bina ca iesit al 2-lea ok.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Arata bine panoul de PH1 cu maner de PH2.

Intrebare: De ce nu ai cautat direct 2 panouri de PH2 ?
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• arata bine, felicitari inovatorule!
                  ce ai facut cu prima usa?
                  lipsa text

Comment

• cand spuneam prin iarna ca sunt practice manerele nu prea ma intelegea nimeni, acum vad ca la toata lumea place. te-ai chinuit putin la montaj... stiu de cand le-am montat eu. pe cele de spate le am de 3 luni portbagaj si tot nu imi mai vine sa incep sa le montez. bafta in continuare!

Comment

• pai da, dany, trebuia sa fie un cobai, ca sa vedem cum dau cele 2 manere, asa pe vorbe, ne plac multe, dar trebuie sa le vedem!
                      lipsa text

Comment

• eu le-am si aratat cand le-am pus, chiar detaliat, nu le-am tinut doar pt mine, doar a fost declarata ,,cea mai practica/utila inventie" la concurs.

Comment

• Multumesc de aprecieri...intr-adevar Dany a fost cam primul care si-a pus,eu la el am vazut...fete de usi de faza 2 se gasesc f greu si sunt scumpe...nu prea am chef sa umblu din poarta in poarta la dezmembrari sa caut.Bleizer,fata de usa stricata inca e pe masina,n-am facut rost de alta...mai caut...
                          sigpic

Comment

• de unde pot achizitiona un kit de semnalizari led cum ai tu?
                            ai o poza cu ele aprinse?

Comment

• Salut...sunt achizitionate de la Dragman s.r.l.-adica eu le-am facut
                              sigpic

Comment

• Originally posted by dany_av View Post
                                cand spuneam prin iarna ca sunt practice manerele nu prea ma intelegea nimeni, acum vad ca la toata lumea place. te-ai chinuit putin la montaj... stiu de cand le-am montat eu. pe cele de spate le am de 3 luni portbagaj si tot nu imi mai vine sa incep sa le montez. bafta in continuare!
                                se gasesc astfel de manere si pentru spate?
                                frumos loganul tau Dragman! spor la tunareala in continuare!
                                sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google