Auzi, ia mai intreaba-l cat a stat acolo din cauza aglomeratiei de si-a blestemat zilele
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Originally posted by Dragman View PostN-ai pt ce!dar ala nu e tirant,e contactor usa...tiranti nu am gasit!
Bleizer: Le punem aripi la toate 3 sa vezi ce ne dam cu ele de la 2000 de metri fara coarda!Last edited by Eu4yas; 27 October 2010, 15:18.9! 9! 9!sigpic
Comment
-
Mic upgrade...prelungire consola de faza 2...prelungirea veche cu sertaras intra la vanzare.Astept doritori-30 de lei,e ca noua(are si 2 leduri rosii in sertar puse)Attached Filessigpic
Comment
-
Nu vrea nimeni o prelungire consola?are si 2 leduri in sertaras!sigpic
Comment
-
Mici modificari dupa ce am efectuat o razie prin vitan,duminica...2 tiranti usi(in poza sunt cei vechi care aveau joc in zona cu articulatia de langa surub)filtru de polen Valeo original,2 lampite de torpedou,stopitoare de parbriz si o joja de ulei(cea veche era maro inchis si nu mai vedeam culoarea uleiului plus ca se intarise si se rasucise aiurea de la caldura)
Se cam incheie modificarile pa anul asta...urmeaza sa fac RCA-ul si cam asta e...benzina sa fie...sigpic
Comment
Comment