nu o mai am pe cea de ph1, stiu ce chin a fost sa o scot :P, deci nu ramane mult loc intre tija schimbatorului si interiorul maciuliei si fixeaza cu moment expres fix nu?
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Eu pusesem initial dubluscotch dinala de la Bison,buretos asa...si tot se mai misca...dupa care am scos-o iar si peste scotchul ala am pus Moment expess fix,dinala la tub care pute a prenadez si e bej la culoare...infigi maciuca la loc si astepti sa se usuce cateva ore...sigpic
Comment
-
Originally posted by Dragman View PostMici modificari dupa ce am efectuat o razie prin vitan,duminica...2 tiranti usi(in poza sunt cei vechi care aveau joc in zona cu articulatia de langa surub)filtru de polen Valeo original,2 lampite de torpedou,stopitoare de parbriz si o joja de ulei(cea veche era maro inchis si nu mai vedeam culoarea uleiului plus ca se intarise si se rasucise aiurea de la caldura)
Se cam incheie modificarile pa anul asta...urmeaza sa fac RCA-ul si cam asta e...benzina sa fie...Fara Semnatura.
Comment
-
Da...pai m-am dus special pt astia...nici cei vechi nu aratau rau...dar totusi se simtea cand deschideai usa,faceau un fel de pocnit enervant...acum usa e mai ferma,e asa cum trebuie...
MVP-ule daca nu te descurci,vii pe la mine si iti fixez "maciuca"!...cred ca deschid tred:"FIXEZ MACIUCI!"Last edited by Dragman; 9 November 2010, 00:23.sigpic
Comment
-
Fiind vreme buna,am mai surubarit pe la masina...esfacut un far la care nu prinsese masticul si pus plasa in fata.Aveam vopsite mai demult v-urile cu primer,vopsea si lac facute ca la carte,mi-a placut cum au iesit si am zis sa pun si plasa.Am ales un model de plasa cu hexagoane care sa semene cu cel de jos din fabrica.Plasa e prinsa in urechile metalice ale v-ului si pe urma e lipita din loc in loc cu Moment expres fix...pare destul de teapana.Attached Files- DSC01930.jpg (79.5 KB, 231 views)
- DSC01931.jpg (85.3 KB, 226 views)
- DSC01932.jpg (88.0 KB, 207 views)
- DSC01933.jpg (96.5 KB, 208 views)
- DSC01934.jpg (113.8 KB, 191 views)
- DSC01935.jpg (81.6 KB, 162 views)
- DSC01937.jpg (81.9 KB, 160 views)
- DSC01938.jpg (76.0 KB, 170 views)
- DSC01939.jpg (107.4 KB, 176 views)
- DSC01942.jpg (122.1 KB, 187 views)
- DSC01940.jpg (112.0 KB, 189 views)
sigpic
Comment
-
Nenea..un bad boy facem si noi ??..ca e ochianili prea mari
Arata fitzaaa...behehehe))))))))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
Arata bine cu plasa, se pare ca toata lumea a lucrat duminica la masini). Acelasi sfat care mi l-ai dat cu plasa la grilajul de la aeroterma de sub stergatoare mi l-a dat si tata (si-a pus si el plasa acolo de cand are masina lui, doar a fost patit).
Comment
Comment