Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hai sa'nnebunesc cate beace

Cert e ca ai rabdare sa lipesti atatea picioruse....

Tot respectul,

Vorba multa, saracia omului

Comment

• Sa-l vedeti ce-si pune el ochelari de soare cand se vor aprinde toate alea.

Dragule, ti-aduc si-o umbrela ? Sa nu faci naiba insolatie!
      9! 9! 9!
      sigpic

Comment

• Dragule, daca te faci negru, te mai recunoastem?
        eu iti aduc para-radiant in loc de para-solar
        lipsa text

Comment

• La mine cu 2 leduri se vede super ok, ma gandesc la tine cum so vedea cu plafoniera asta, stadion!!
          Tinc fest !!

Comment

• Super frumoasa masina(am urmarit o de la primul la ultimul post-ma dor si ochii,dar a meritat ) . Ai facut o groaza de modificari si inabunatatiri , Bravo -felicitari si tine o tot asa .Ma intreb cate faceai la ea daca nu era criza ..Sa o stapanesti sanatos !
            Bravo!!

Comment

• @Kalimera-tu nu cred ca ai doar 2 leduri simple acolo...ori sunt multichip,ori sunt altceva...plafoniera asta e mai mult ca un experiment...o ambitie de-a mea...in masina am lumina destula acum,dar o voi pune si pe asta pentru teste...
              @sor7n-Multumesc pentru vorbele frumoase...si da,ai dreptate...daca nu era criza,eheeeeee....
              sigpic

Comment

• si Dragman a zis : Sa se faca super lumina si s-a facut

Comment

• Cu GIGAPLAFONIERA noptile Dumneavoastra se transforma in zile,norii in soare,intunericul in lumina si tristetea in bucurie!!!!si asta doar cu un apasat pe buton!
                  sigpic

Comment

• bai ce poet esti ... pe asta de unde ai mai scos-o ?
                    sigpic

Comment

• haiiii cu pozeee

Comment

• Gigaplafoniera a suferit cateva modificari...adica i s-au mai implantat 6 leduri in plus...total 36 de leduri superflux!!!!!!!...direct cataracta!a fost pusa si pe masina si pot spune ca acum te poti apuca de ceasornicarie lejer!
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• pune bre poze cu lumina pe care o face in masina

Comment

• am probat-o la mine in masina ieri si pot sa comfirm ca lumineaza mai bine decat o plafoniera cu 3 locase la care am montate 3 leduri de 1W , cele mai puternice de pe piata la ora actuala. si se vede super frumos ! ! !
                            sigpic
                            The MVP

Comment

• Azi am vopsit in culoarea masinii protectiile de aripi...le-am si pus pe masina doar pe fata...restul maine.Vor sta la probe iarna asta sa vad daca tine vopseaua.Precizez ca le-am vopsit personal cu tot ce trebuie-primer,vopsea la spray,lac la spray.Dupa capul meu nu are de ce sa se cojeasca...a iesit destul de solid...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• haha..tare ideea....si cred ca esti primul care a facut asta..
                                Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google