Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bai Dragos nu stiu daca gresesc sau nu dar ar fi bine sa te uiti la my ride-ul lui Iulian May. Cred ca am vazut eu azi, are vreo 5-6 plafoniere in ea, deci crede-l ca e interesat.

Sper sa nu incurc!

Am postat in acelasi timp, deci el e!!!!!
    9! 9! 9!
    sigpic

Comment

• Dada...stiu.Pacat ca sunt cu 3 compartimente...multi fac greseala asta...o plafoniera cu 3 sau chiar cu 2 compartimente(butoane,becuri) nu pot fi iluminate ca una cu un singur compartiment...si e si mai practica cea simpla...nu te mai incurci in butoane,apesi unul dar bun!

P.S.-modulul cu leduri este plug & play!nu se modifica plafoniera,nu trebuie trimisa catre mine la modificat sau mai stiu eu ce!
      sigpic

Comment

• nu incurci cu nimic. sunt doar 5 plafoniere, dar acum cred ca pot pune si 7. era o problema cu plafoniera cu bec; se incalzeau.
        asa este!!!

Comment

• Nu numai caldura e problema...tu ai acolo 5 plafoniere cu cate 3 becuri a cate 5 watti...daca le aprinzi toate ai un consum de 75 de w!!!!!!! wtf!!!! adica aproape de faza scurta!!!!!
          Last edited by Dragman; 6 January 2011, 00:24.
          sigpic

Comment

• trebuie sa am asa ceva! lasa mi un nr al tau pe pm sa vorbim. te sun maine cand spui ca ai timp!

Comment

• Ai pm Iulian...
              sigpic

Comment

• Dragule, ce noutati sau imbunatatiri doresti sa-i mai aduci?
                lipsa text

Comment

• una din gigaplafoniere a ajuns la mine
                  este montata pe a doua plafoniera si parca lumina este mai alba si mai puternica decat cea de la plafoniera cu 3 locasuri de la sofer
                  multumesc dragman
                  astept sa vina caldura sa vedem dc se poate face ce mi-a bubuit mie neuronu ;)

Comment

• deci ai grija cu masina asta si cu toti lucsii din ea pentru ca poate fi catalogata drept UFO!! bine ca nu stai prin arizona!

plafoniera mea lumineaza mai puternic!sac!

Comment

• Te urci in masina cu gigaplafoniera zici ca mergi la solar!
                      9! 9! 9!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        deci ai grija cu masina asta si cu toti lucsii din ea pentru ca poate fi catalogata drept UFO!! bine ca nu stai prin arizona!

plafoniera mea lumineaza mai puternic!sac!
                        Bei nu mai poate omul sa isi puna leduri de voi si de tine PCH,,ca gata,,sariti pe el ca sacalii.
                        Pch,,,nici nocturna lui Dinamo nu bate ca plafoniera aia
                        Si restu sunteti invidiosi ca nu va bronzati ca Dragman,,,doar in varful capului si pe nas..ca acolo o sa bata mai tare

Stati sa mai treaca "criza" si sa vedeti voi leduri la mine in logan si benzi de leduri la greu...si eu am o "slabiciune" pt leduri..de, e un hoby si asta!!!

Comment

• abia astept sa pui poze si o schema electrica in care sa ne prezinti cat mai in detaliu cum ai legat si cu cele 5 baterii de Scania pe care le folosesti

ivane,stim ca ai un fetis la leduri si mai stim ca esti off topic,rog un moderator sa aplice regulamentul!

Comment

• AAAha,,si tu erai On Topic?? Cu postul ala?
                            Ce masina lui e UFO in Arizona?
                            Sa se aplice regulamentul

Sa vezi flotoare in cap ce iti iei de la Dragman

Comment

• Ii da feliaaa.
                              9! 9! 9!
                              sigpic

Comment

• P(V)CH-tu vrei sa te ung cu mormantosan?nu stii ca ledurile consuma putin?cum sa pun baterii de scania?POC ITI DAU FELIA!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google