If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bai Dragos nu stiu daca gresesc sau nu dar ar fi bine sa te uiti la my ride-ul lui Iulian May. Cred ca am vazut eu azi, are vreo 5-6 plafoniere in ea, deci crede-l ca e interesat.
Dada...stiu.Pacat ca sunt cu 3 compartimente...multi fac greseala asta...o plafoniera cu 3 sau chiar cu 2 compartimente(butoane,becuri) nu pot fi iluminate ca una cu un singur compartiment...si e si mai practica cea simpla...nu te mai incurci in butoane,apesi unul dar bun!
P.S.-modulul cu leduri este plug & play!nu se modifica plafoniera,nu trebuie trimisa catre mine la modificat sau mai stiu eu ce!
Nu numai caldura e problema...tu ai acolo 5 plafoniere cu cate 3 becuri a cate 5 watti...daca le aprinzi toate ai un consum de 75 de w!!!!!!! wtf!!!! adica aproape de faza scurta!!!!!
una din gigaplafoniere a ajuns la mine
este montata pe a doua plafoniera si parca lumina este mai alba si mai puternica decat cea de la plafoniera cu 3 locasuri de la sofer
multumesc dragman
astept sa vina caldura sa vedem dc se poate face ce mi-a bubuit mie neuronu ;)
deci ai grija cu masina asta si cu toti lucsii din ea pentru ca poate fi catalogata drept UFO!! bine ca nu stai prin arizona!
plafoniera mea lumineaza mai puternic!sac!
Bei nu mai poate omul sa isi puna leduri de voi si de tine PCH,,ca gata,,sariti pe el ca sacalii.
Pch,,,nici nocturna lui Dinamo nu bate ca plafoniera aia
Si restu sunteti invidiosi ca nu va bronzati ca Dragman,,,doar in varful capului si pe nas..ca acolo o sa bata mai tare
Stati sa mai treaca "criza" si sa vedeti voi leduri la mine in logan si benzi de leduri la greu...si eu am o "slabiciune" pt leduri..de, e un hoby si asta!!!
abia astept sa pui poze si o schema electrica in care sa ne prezinti cat mai in detaliu cum ai legat si cu cele 5 baterii de Scania pe care le folosesti
ivane,stim ca ai un fetis la leduri si mai stim ca esti off topic,rog un moderator sa aplice regulamentul!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment