Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Dragman View Post
    Lasa-ma cu bulangiu ala ca a epuizat tot stocu'...cand m-am dus sa iau si io cateva leduri (vreo 60) nu mai erau...
    Iti dau report)
    Poi am stat la coada o noapte..si am luat si eu "cateva"...400 de bucati
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• ...400????....pffff...m-am nenorocit! tre sa astept urmatorul vapor!!!! sau pisez dreq brichete,da nu le pun astia leduri rosii,doar albe!
      sigpic

Comment

• Spor la procesul de pisare ))
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo a urcat pe podium, locul 1, urmeaza Bleizer si Dragman si Skandal pe ultimul loc la leduri si smd-uri
          lipsa text

Comment

• Bleizer,nu ma intereseaza locuri pe podium si celebritate...fac pentru mine ce fac...
            Inca putin si termin stopul...am ramas fara Leduri (mi le-a luat Matheo pe toate!!!)
            Attached Files
            sigpic

Comment

• e pericol matheo
              arata bine sunt curios sa vad cum o sa dea pe masina

Comment

• Arata bine mai @Dragman si modelul in care le-ai asezat este interesant .

Tu si cu Matheo trebuie sa va faceti abonament la zextar .
                sigpic

Comment

• Felix,am demult abonament...Matheo e la inceput acum si el...e precum gainile alea care dau navala la boabe...a dat de leduri acuma si navala pe ele sa epuizeze stocurile!
                  sigpic

Comment

• mai glumim si noi cu podiumul
                    nenea Drag, de ce la titulatura nu ai scris ...maestru in smd-uri?
                    lipsa text

Comment

• de ce nu ai pus ledurile sub forma de litere ) STOP

Comment

• Bleizer,nu pot sa zic maestru in smd-uri ca eu nu lucrez numai cu smd-uri(nici nu prea le halesc...)...si plus ca nu sunt eu maestrul...sunt altii mai in masura de titlul asta...
                        Maine iau ledurile,abia astept sa termin beleaua de stop...
                        sigpic

Comment

• oricum, maestru esti, de la tine le avem aproape toti.
                          lipsa text

Comment

• Asta cu ledurile, cred ca e o boala. Cand te apuca, nu te mai opresti. Pui leduri peste tot...

Ideea ca arata bine, dar consuma putin, cred ca e sursa problemei, care dupa aia devine obsesiva. Precum mancatul semintelor sau a bombonelelor, cand nu te mai poti opri.

"Consuma foarte putin" ... si umple omu' masina de leduri, de consuma 1,5x fata de masina stock.

Comment

• Aici te contrazic...consumul ledurilor din masina mea nu ajunge nici macar la jumatatea consumului becurilor cu filament puse de fabrica...fa un mic calcul aproximativ si vezi cam cate leduri echivaleaza cu un bec w5w care are 5 watti sau cu unul p21w care are 21 watii...
                              sigpic

Comment

• Atunci vreau si eu

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google