Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• am stop full led by default ! ce mi-ar trebui mie ar fi un proiector cu leduri pus pe burta motocicletei sa luminez in fata si cand sunt pe o roata . si nu glumesc , mi s-a intamplat sa merg pe o roata si sa iasa masini de pe stradute ca csenonu meu lumina copacii

Comment

• Badabing!....10 caractere...
      Attached Files
      sigpic

Comment

• ahaaaa, daia nu ne-am intalnit zilele astea, plecai de la munca si te duceai la ghetto-u)) glumesc, hai ca a iesit bine, acu sa o vedem vopsita

Comment

• opaa
          pe fata nimic ?

Comment

• doar spatele ... si se vopseste pe asigurarea uneia ... bara era noua
            sigpic

Comment

• stai ca incepe sa se injecteze si asta "micu" cu fibra arata f bine...si UNIQUE
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Urmeaza si fata,si restul ce o mai fi...usurel si cu rabdare...
                sigpic

Comment

• deci bara spate arata suuper ... bafta !
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Te-ai "fibrat" si tu..pffff

SPOR
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• ceva, ceva din seria Drgman
                      Attached Files
                      lipsa text

Comment

• sunteti cativa pe forumul asta care chiar stiti ce sa faceti! respect!!!

Comment

• foarte frumoasa bara!daca era cu doua iesiri era si mai crima...dar e super oricum!spor la treaba man!
                          AdY_JmL_2015

Comment

• de ce sa fie cu 2 iesiri ? sa zica lumea ca e kitch ? ca asa e in Romania

frumos domnule, spor in continuare
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Merci de aprecieri!nu am pus cu 2 iesiri pt ca nu am 2 tobe...imi place si asa,e ok!
                              Si poze cu beco-ledurile puse pe masina...eu zic ca lumineaza suficient.
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• e bine bre
                                auzi ? da...eleronu ala sta cam suparat asa vrea si el integrat

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google