Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• i-am "pus" niste plasa
    Attached Files

Comment

• Mai trebuie lucrat la capota si spoilar.....
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• ce imi place cel mai mult e ca ai scapat de gaurile inestetice de deasupra farurilor
        Attached Files
        sigpic

Comment

• hai ca arata bine masina, uite si niste poze de la mine !!

Tin sa precizez ca pozele sunt facute ieri la ora 23:45!!!
          Attached Files
          sigpic

Comment

• eeeeeeeh,si-a facut omu utilaj pentru dezapezire...asa asa man,in spate arunca nisipu?
            man,arata tare bine....sincer sincer....juuur,jur pe roosu!
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• fug- de ce nu i-ai facut ma un punk'd ?

Dragos masina arata belea..nu ma asteptam sa iasa asa..jos palaria

Comment

• Eu l-as sfatui pe Dragos sa o duca departe de zapada , sa nu-i cada fibra din cauza frigului

p.s...nu jur pe rosu
                sigpic
                "BRABUS" STYLE

Comment

• De la zapada se inmoaie badboyu si curge...devine agresiv ca la Jockeru...Behehehehehhe!
                  P.S.-imi fac d elucru cu un stop Mega Drive...am incercat sa-l desfac dar s-a spart sticla aiurea...Are cineva unul pe acasa si nu ii mai trebuie?negociem...
                  sigpic

Comment

• si la mine se ciobise putin aiurea, cand le.am desfacut sa le vopsesc, din fericire a fost mica crapatura si s.a rezolvat cu o picatura, acum nu se cunoaste deloc
                    sigpic

Comment

• Loganu, ca sa putem pleca am bagat plugul pe straduta ... daca vroiam sa-i fac punk lui, imi facem si mie ca masina mea era in spatele lui

Punk grav era daca puneam plugul sa dea zapada spre masina lui dragos, nu inspre strada
                      sigpic

Comment

• au iesit super bine si bara fata si bara spate ... imi pare rau pentru intamplarea cu portbagajul ..voi avea grija sa nu mai recomand (se pare ca eu am fost norocos ca nu s-a stricat)

Nici eu nu o sa-mi mai vopsesc masina acolo ...au aparut crapaturi unde au fost reparatii minore

Comment

• Da Cosmine...asta e acuma...alti bani alta distractie...si banii nu sunt putini...altii muncesc de se rup pe banii aia.Cred ca stii despre ce vorbesc...o sa il refac cand vor fi banuti,deocamdata stau asa cu el...

Cateva poze cu plasa pentru grila de jos,acelasi model cu cea de sus si cablu de ambreiaj de diesel(are o contragreutate ce atenueaza vibratiile)...il voi schimba curand...
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• cat ai dat pe cablu ?

Comment

• 40 de lei,originel!
                              sigpic

Comment

• cablu de ambreiaj de diesel merge si pe 1.4? si zici ca atenueaza vibratiile, deci asta e avantajul lui, nu?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google