i-am "pus" niste plasa
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Mai trebuie lucrat la capota si spoilar.....
Comment
-
ce imi place cel mai mult e ca ai scapat de gaurile inestetice de deasupra farurilorsigpic
Comment
-
hai ca arata bine masina, uite si niste poze de la mine !!
Tin sa precizez ca pozele sunt facute ieri la ora 23:45!!!sigpic
Comment
-
eeeeeeeh,si-a facut omu utilaj pentru dezapezire...asa asa man,in spate arunca nisipu?
man,arata tare bine....sincer sincer....juuur,jur pe roosu!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Eu l-as sfatui pe Dragos sa o duca departe de zapada , sa nu-i cada fibra din cauza frigului
p.s...nu jur pe rosusigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
De la zapada se inmoaie badboyu si curge...devine agresiv ca la Jockeru...Behehehehehhe!
P.S.-imi fac d elucru cu un stop Mega Drive...am incercat sa-l desfac dar s-a spart sticla aiurea...Are cineva unul pe acasa si nu ii mai trebuie?negociem...sigpic
Comment
-
au iesit super bine si bara fata si bara spate ... imi pare rau pentru intamplarea cu portbagajul ..voi avea grija sa nu mai recomand (se pare ca eu am fost norocos ca nu s-a stricat)
Nici eu nu o sa-mi mai vopsesc masina acolo ...au aparut crapaturi unde au fost reparatii minore
Comment
-
Da Cosmine...asta e acuma...alti bani alta distractie...si banii nu sunt putini...altii muncesc de se rup pe banii aia.Cred ca stii despre ce vorbesc...o sa il refac cand vor fi banuti,deocamdata stau asa cu el...
Cateva poze cu plasa pentru grila de jos,acelasi model cu cea de sus si cablu de ambreiaj de diesel(are o contragreutate ce atenueaza vibratiile)...il voi schimba curand...sigpic
Comment
Comment