Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cablul de ambreiaj de la diesel merge si la benzina.E la fel doar ca are in plus acea greutate din poza pt atenuarea vibratiilor...
    sigpic

Comment

• ok, multumesc de informatie, si hai cu el pe masina ca sa mai inveti si pe alti
      sigpic

Comment

• "imi pare rau pentru intamplarea cu portbagajul ..voi avea grija sa nu mai recomand (se pare ca eu am fost norocos ca nu s-a stricat)"? care este buba? nu am urmarit tot!

Comment

• Dragman: este vorba de vibratiile la plecarea de pe loc??
          http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Iulian-portbagajul care a fost facut clean si vopsit acum s-a crapat vopseaua si se vede conturul siglei...trebuie sa il refac...
            Marius-e vorba de vibratiile motorului care se transmit prin cablu catre habitaclu si pedala.Atarnarea acelei greutati de cablu atenueaza(cica) din vibratiile acestea....acum ramane de vazut.Revin cu impresii dupa montare...plus ca vechiul cablu are si el ceva kilometri si nu mai merge la fel de usor.As fi putut sa il ung,dar pentru 40 de lei,daca tot il dau jos il si schimb...
            sigpic

Comment

• atunci inseamna ca "gaura" siglei a fost doar umpluta cu chit?

Comment

• nu...tabla de aluminiu prinsa cu nituri peste care s-a dat chit....
                sigpic

Comment

• hai sa dam kitul jos sa punem fibra deasupra 100 la suta o sa arate mult mai estetic!

p.s: si nici nu o sa mai crape! Daca vrei sa vopsesti masina o facem la ala care mi-a facut mie pragul sau aia care au vopsit masina dupa accident

Hai cu poze dragman, cablul de ambreiaj montat ... bara schimbata! Ce-mi mai place bara ta de acum... toata masina argintie si aia albastra
                  Last edited by fuguletz; 10 March 2011, 16:48. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• Merci Cata de ajutor!...Da,senzatie cu noua bara...fitzaaaaaa...

Cablul de ambreiaj nu se schimba la fel de usor ca cel de acceleratie,dar se schimba...si pot sa zic ca se si simte diferenta...pedala nu mai vibreaza,merge mai usor ca cel vechi...deci se merita din plin efortul.

Si cateva poze cu stopuri suplimentare de frana cu led care isi asteapta noii proprietari.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• jantele nenea...cand le pui ?

Comment

• Mai intai sa puna barile si pe urma jantele

Dragos mi se pare mie sau in fagurele din dreapta ai o gaura din cauza ca ai tras ca disperatul de el ?
                        sigpic

Comment

• sa nu zici ca pui leduri in bara gen dayline

Comment

• eu cred ca bara e la ghetto
                            sigpic

Comment

• a modificat bara de cate ori s-o duca la ghetto

Comment

• Aia e bara...asa va ramane masina.Imi place mult cum da!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google