Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Da...in sfarsit sunt la nuanta.Te astept sa vii...ca avem treaba!
    sigpic

Comment

• Padabim padabum!...laser frate!
      Attached Files
      sigpic

Comment

• vopseste-l in culoarea masinii
        Sa fie primit.
        sigpic

Comment

• Nu uita sa-i pui leduri!
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• sa fie primit nenea, dar fara spuma activa e egal cu zero.

Comment

• Merci!nu ii pun leduri...deocamdata!
              Vali-are un mustuc care se baga in sticla de sampon si isi trage de acolo...sau ar mai fi varianta sa ii cumpar un accesoriu care s epune la furtun pentru sampon.
              sigpic

Comment

• asculta-am bine, nu o spala cu sampon, ca muncesti in zadar, cauta spuma activa, iti spun din experienta, ca si eu am acasa, in primul rand nu are presiune ca alea de la spalatorii si samponul in afara de spuna nu o spala deloc...daca nu o speli cu buretele.) si apoi o clatesti cu Karcher-ul dar o clatesti cu o tona de apa pana dispare samponul...

Comment

• Pai si cum arata spuma aia activa?unde se gaseste si cum se foloseste?
                  sigpic

Comment

• gasesti la baietii de la spalatorie ... le dai 10 lei si iti da 1L de solutie concentrata, eu asa am facut !
                    Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Este ca samponul normal numai ca nu necesita "frecare" si o dai cu un vermorel de stropit copacii .

De unde l-ai luat si cat a costat?
                      sigpic

Comment

• Aha,am inteles acum...l-am primit cadou.E vreo 260 ron.
                        sigpic

Comment

• suna-ma si iti spun eu de unde sa iei

Comment

• felicitari pentru masina e ff reusita ... succes cu pragurile ... la cei de la spalatorie se gaseste spuma activa ????
                            sigpic
                            Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Bai nu stiu, eu am tot gen din asta, am si furtunas sa bag spuma sa dau pe ea, dar dau cu jetu direct pe ea, se ia ce e gros si mai dau inca o data mai de aproape asa, astept un pic sa se scurga apa, nu toata, dupa dau cu o carpa daia fina rau pe ea si luceste zici ca dabia a fost vopsita si toata chestia asta in 50 de min)

Comment

• ...ma plictiseam pe acasa...
                                S-au folosit led-uri Nichia de 5 mm,cap tesit cu unghiul de 120 de grade...cele mai puternice de acest fel.Lumineaza EXTRAORDINAR...am ramas uimit ce poate sa scoata un led de 5 mm!!!!!Am pus cate 3 pe maner...1 era suficient clar!dar daca nu am stiut...oricum e bine si asa,o sa am lumina si pe jos sa vad in ce calc...sper cat de repede sa le urc pe masina.
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google