If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dani-sper sa nu am probleme...nu e cea mai ortodoxa metoda dar...de faza cu inversatul suportilor nu stiam...oricum nu am incredere ca stau braduletii aia singuri asa fara un mic ajutor...
@razwy-merci de aprecieri!
Nenea design , am incercat eu cu suportii invers...Nu tine bara sus, multi timp ! Nu uita ca noi avem barile "ciuning" cu halci de fibra si chit de fibra pe ele ( sunt mai grele ca cele stock )....
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Multumesc de urari!sunt multumit si eu de rezultat!la bara fata trebuie sa mai lucrez putin cu repozitionarea...se pare ca trebuia sa largesc mai mult gaurile ca s adispara luftul.Eu stiu metoda cu largirul gaurilor de la prinderile laterale si cu taiatul ghidajelor de sus si a dopurilor alora de la colturi.Voi ce metode stiti?
asa am facut la bara fata si eu si sunt multumit,in plus fata de ce ai zis tu am mai dat 2 autofiletante in bara unde vine prins suportul de numar si nu are moarte dupa ce am pus cricul sub bara si am ridicat pana s-a apropiat bara mai mult de far,la mn nu a mai fost nevoie de distantiere.http://www.tutorialelogan.ro/2011/03...r-si-bara.html
Bai eu cand am luat ultima bara de la Sorin , erau taiate aripioarele alea, statea bine. Incearca asa.
Sambata dimineata suntem in parcare, daca ai treaba pe la masina treci pe-acolo.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment