Doamneeee... mai aveam o cireasa pan' la linieee))))).
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
-
Duamneeee.....................asta a avut pila la tineeeeeeee))
tare ultima pozasigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Cristi,este sa stii...mai ales pe ploaie,ceata...si parca au si altfel de lumina.Stiu ca au cu vreo 200 de lumeni mai mult ca unele 6000k.Oricum nu ma impiedica nimeni sa imi mai iau un set 6000k pe care s ail pun cand nu imi mai plac astea...sunt destul de ieftine becurile.sigpic
Comment
-
Da,eu zic clar 4300...la mine mai e o faza...lupele ingalbenesc putin lumina.Chiar si cand aveam 6000k erau mai galbene ca la altii.Faceam comparatie cu proiectoarele care erau 6000k si se vedea clar diferenta de nuante...deci de acolo am tenta aia galbuie acum.Intr-un far cu lupa normal se va vedea alb curat,ceea ce e f bine.sigpic
Comment
-
un mic upgrade...condensator Alfatec 1 Farad...
@razvan-SimonLast edited by Dragman; 23 November 2011, 18:07.sigpic
Comment
-
In weekend,in ciuda frigului,am reusit sa reorganizez firele,prinderea statiilor astfel incat s anu mai fie incalceala...efecte secundare:febra musculara in tot corpul,vreo 3 vanatai,si multe 3,14zde pe maini...dar am scapat de un stres...
Urmeaza sa fixez si condensatorul calumea...nu am avut burghiu sa dau gaura in traversa de metal...sigpic
Comment
-
varianta montarii statiei in partea de sus nu cred ca este prea buna. In verile toride, aceasta se va incinge f tare ( impreuna cu tabla aceea) si iti va intra in protectie.. Cel putin, asa mi s-a intamplat mie...
Am mutat-o...nu am mai avut problemesigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
Confirm, dupa cateva minute in blana, se va opri.
Nu inteleg ce ai facut tu acolo, ca tot incalceala de fire e. Sa treci pe la bajatu' sa te invete.
Comment
Comment