Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa vezi vaicareli pe Adi de la Stelco acum... Sa-ti potriveasca toba in gaurice

Inca ceva:

P
    r
    a
    g
    u
    r
    i
    _
    B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

• Matheo-Da nenea,e indoit unde e cotitura catre toba intermediara...nu prea mai merita carpit ca e cam dus,uzat...il voi inlocui...
      Dnf-da,a iesit bine...stopul are urechile lipite pana gasesc unele la fel...daca mai gasesc...
      SDP-Merci nenea...
      Iulian-multi vopsitori incearca sa scape repede si nu se complica...iti zic ca nu iese si gata...si tu ramai cu masina in dungi.
      Dani-asta e...sa se vaicareasca,si eu m-am vaicarit cand mi-a dat-o ala cu Dacia la rozeta!...pragurile urmeaza in primavara,ca acum cica e prea frig ca sa le faca omu.
      sigpic

Comment

• Chiar arata super misto capota! Felicitari!
        9! 9! 9!
        sigpic

Comment

• Merci Cristi!
          P.S.-am pus si uleiul Motul in cutie.Eu zic ca se comporta mai bine...
          sigpic

Comment

• Bine ca te-a frecat unu la cap sa iei portbagajul ala

Hai ca arata bine, peste 1 luna la polish tot acolo la garaj!
            sigpic

Comment

• Da Cata.Merci de ajutor!....s-ar putea mai devreme de 1 luna...vedem cum va fi timpul.

Aseara s-a pus bateria pe redresor...a stat mult in service,s-au fatait usile si ochiul magic era negru.A stat toata noaptea la incarcat si acum e din nou verde.
              Last edited by Dragman; 30 January 2012, 12:33. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• In sfarsit s-au incarcat si pozele...
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Frumos nenea Dragman,i-mi place mult masina ta,ma inspira,mult noroc in continuare!

Comment

• Nasol cu accidentul bine ca a fost numai atata! Oricum a iesit mai bine ca inainte parerea mea arata mult mai bine noul porbagaj! Bafta in continuare!

Comment

• Multumesc tuturor!sa aveti drumuri libere de soferi "buni" si de ghinion...
                      sigpic

Comment

• Felicitari pentru noua lucrare la portbagaj ,arata super bine
                        (a-mi pare rau de incident)
                        Intradevar nu se vede diferenta la nuanta de vopsea ,arat bine per total.
                        spor in continuare la treaba
                        (nu uita ca-s primul abonat la praguri )

Comment

• ''Aseara s-a pus bateria pe redresor...a stat mult in service,s-au fatait usile si ochiul magic era negru.A stat toata noaptea la incarcat si acum e din nou verde.[/QUOTE]''

exact asa am patit si eu, si-a revenit iar la verde ''ochiul magic'' dupa ce se inegrise, dar cu prima ocazie te lasa, bateria e exact ca si a ta , Rombat Premier daca nu ma insel, oricum sa speram ca nu e asa .
                          sigpic

Comment

• chiar o iesit bine lucrarea,stopul din dreapta zi la spart sau l-ai dat jos,cati mai multi km fara evenimente.

Comment

• Sper ca bateria sa nu ma lase inca...mai are de tras,nu o am demult...fiindca a stat mult pe bara si s-au tot deschis usile,leduri la interior,etc...era normal sa se descarce putin...oricum,vom vedea,timpul va spune daca am nimerit-o buna sau nu.
                              cosmin83-stopul avea doar urechile rupte...au fost lipite cu bison epoxy...sunt beton acum.Sa n avem parte niciunul de ghinioane ca astea...

Filmul evenimentului s-a derulat cam asa...locatia:Sitaru-Ilfov...pustiu pe strada,seara,ud pe jos(plouase),o saptamana inainte de Craciun...hop imi iese un caine cat o oaie din sant direct in fata,il iau pe bot,il plimb vreo 5-10 metri in timp ce masina frana...la 2-3 secunde dupa ce am oprit Poc! din spate unul cu dacia care nu prea a pastrat distanta...restul e can can...Deci d-asta ziceam...cand e sa fie ghinion,nu prea ai ce sa faci...
                              Last edited by Dragman; 30 January 2012, 19:18.
                              sigpic

Comment

• asa cand vine vine,si eu am lovit un cane in plin si mia spart suportul de la proiector becul si plasticul de jos care inchide la filtrul de motorina,ma costat 300.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google