Dragman-MyCar

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• imi pare foarte rau
    mai alec ca abia s.a "uscat" vopseaua de la ultimul accident!
    sigpic

Comment

• rcn,tu ai citit bine?e taicamiu,nu eu...
      sigpic

Comment

• am citit bine, dar intrand de pe telefon nu am mai deschis poza (acum vad ca masina e alba), imi cer scuze
        oricum tot imi pare rau
        ps: am incercat sa editez dar au trecut cele 10 minute...
        sigpic

Comment

• Nasol.

Cine-i de vina? Tatal tau sau celalalt? Daca e celalalt unde are rca?
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• ce.mi place e ca l.ai dotat si pe taicatu cu lupe
            sigpic

Comment

• Salut Dragman,i-mi pare rau de incident,riscul e enorm pe vremea asta,sper sa fie reparata cat mai repede,numai bine si tie si tatalui tau!

Comment

• ba ma leshi, asa ghinion ambele masini bubuite iarna asta !!! Imi pare rau, speram sa se rezolve !!!
                Last edited by B-64-MVP; 3 February 2012, 16:59.
                sigpic
                The MVP

Comment

• @adil-merci de sustinere si evitati pe cat posibil fataiala cu masina pe vremea asta...numai de ciocaneli aud...
                  Din pacate taicamiu e vinovat...a prins gheata si nu a avut ce face...masina din fata a prins portiune buna.Era un scenic parca...
                  Acum ramane sa cautam capota si aripa la dezmembrari,eventual la culoare...far am eu prin debara si are si sticla desfacuta,e la fix...
                  sigpic

Comment

• Pffff nasol cu zapada asta , daca prinzi o bucata de gheata poti sa ai cele mai bune frane din lume , te duci sanie...era sa o patesc si eu azi....
                    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Dragos nu vrei sa incercam sa refacem aripa?? Te ajut cu cea mai mare placere si 100% sunt sigur ca va iesi mai mult decat bine! Capota e floare la ureche ... in 10minute maxim ti-o indrept!
                      sigpic

Comment

• Cata,aripa e cam pungalita in capat...nu cred ca mai scoatem ceva din ea...dar incercam.
                        sigpic

Comment

• E tabla ma ... orice se face
                          sigpic

Comment

• Si aripa si capota se indreapta daca vrei. Trebuie sa faci un calcul, cat te costa indreptatul sau cat te costa o piesa sh dela dezmembrari. Aripa, capota si far gasesti fara probleme...

Radiatorul este in regula?
                            Armatura din spatele barii?

Daca o repari tu sa arunci un ochi pe-acolo sa fie totul ok.
                            9! 9! 9!
                            sigpic

Comment

• Cristi,aripa nu stiu dac amerita indreptata...e pungalita rau acolo in colt unde vine decupatura la far si e o zona delicata.Capota merge lejer facuta,e doar buza,fara dublura.deci se face lejer.ideea ar fi sa incerc sa gasesc ceva la dezmembrai la culoare...si scutesc o gramada de bani...daca nu,indrept capota si vopsesc ce mai trebuie.Armatura are doar coltul indoit spre interior...eu cred ca se trage fara probleme...
                              sigpic

Comment

• In caz ca nu gasesti o aripa la culoare, poate te-ajuta link-ul asta.

http://www.okazii.ro/catalog/6004444...nga-logan.html

Daca mai ai nevoie de vreo chestie pe la far, oclinda sau eu mai stiu ce mi se pare ca mai am eu unul spart acasa. Just in case......
                                9! 9! 9!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google