Nice car. Spor la kilometri in continuare
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Pierderi de antigel prin bord...vreo sugestie cineva?Attached FilesLast edited by 77sky; 17 April 2015, 19:50.sigpic
Comment
-
Calorifer / tevi calorifer
Ajungi la demontat plansa de bord, aeroterma, etc
Comment
-
Am demontat tot...problema era o data de la caloriferul de caldura care era fisurat si pierdea antigel(venea miros in masina cand mergea ventilatia) si de la o conducta de aer conditionat care a pierdut tot freonul pe la o-ringul de cauciuc.Scurgerea din poza este defapt uleiul din instalatia de aer conditionat.sigpic
Comment
-
Casa...fie treaba treaba!sigpic
Comment
-
Saalut, sa-mi zici daca e vreo diferenta de sunet dupa izolare? Ca in vara asta vreau sa dau iar bordul jos sa schimb dinou acel calorifer, pentru ca si eu am patit la fel ca tine si de zgarcit am luat unu aftermarket si nu da caldura mai deloc iarna. Am tinut sa precizez asta, sa nu face prostia pe care am facut-o eu ! Bafta
Comment
-
Salut!Eu am pus unul sh,dar original...sper sa fie bine.Si eu sunt curios daca are efect izolatia...ar trebui sa se simta avand in vedere ca cea de fabrica e doar o coaja de nici 1 cm grosime.Am astupat fiecare centimetru cu simt de raspundere,deci...oricum nu as mai face operatiunea asta inca o data,e munca multa...sigpic
Comment
-
Am uitat sa pun lupele...montate de Dragman...sigpic
Comment
-
Cadrane de Duster si ace de logan 2...sigpic
Comment
Comment