Da,ma gandesc si eu sa renunt la portbagajul ala vopsit...ideea era sa scoata in evidenta profilul ala...sau poate sa vopsesc cu aceeasi nuanta ca masina doar ca o idee mai inchisa...vom vedea...
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Comment
-
@alexutzu -adevar graiesti...din pacate asta e marele defect al prelungirilor in general...sincer sa fiu am cautat altceva pentru spate dar nu am gasit in afara de ornamentul ala de la dacia original care nu prea se gasea si e destul de scump...merge si asta.
Saptamana asta vreau sa achizitionez un isonorizant capota si unul de perete antifoc...de la dezmembrari...faza e ca pentru cel de la peretele antifoc loganul din generatia mea nu e prevazut cu suruburi de prindere...va trebui sa dau gauri probabil...daca aveti voi alte solutii puteti sa le postati.Multumesc!sigpic
Comment
-
Gata si isonorizantele...sambata le-am montat si am avut ocazia sa si testez masina in afara orasului.Ca prime impresii e chiar ok.Se simte diferenta.Motorul se aude mai infundat mai ales la turatii mai mari.sigpic
Comment
-
@B-64-MVP-scuze ca raspund asa tarziu...l-am prins cat am putut de bine pe cel de la peretele antifoc cu niste coliere de plastic pentru ca nu am prinderile din fabrica DELOC...se mai tine si in clemele de la reglarea de faruri asa ca nu are cum sa cada de acolo.
Ieri am pus faruri cu lupa la tata la dci...au iesit marfa.O sa imi pun si eu dar le voi vopsi negre!sigpic
Comment
Comment